推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
仲有一樣野,頭先聽翻琴晚袁弓夷講,佢提出咗一個問題,似乎冇乜人對比過參、眾兩院兩黨嘅得票同投總統票數想差有幾大,正常係唔會相差太遠
同我我諗法一樣
cnn無報=fake news同一個思維
條英文人好鍾意quote XiNN㗎
左膠:唔俾人唔投議員,只係投總統去vote trump out?
都可以咁解釋,但點都唔會相差太遠,你話少幾百萬票都ok,如果少咗成千萬票就好奇怪
用国安比有咩問題, 個情況同樣係軍方人員係其他國家既領土入面執行任務
国安係戰狼打橫嚟
而且国安跨境捉人就係有人知有人唱囉
雖然單嘢都難以置信,
但你想有乜嘢風

好難唔classified
國防首席顧問之一
今鋪終於一次清理
Dominion 同民屎黨而家都係拖, 隨時法院傳召都唔出席, 同左媒講已經羸左, 話侵騎刧左個審判
然後FB TWITTER助攻攪掂
經唔同親侵人士確認
雖然好可能個實際情況同用途同流傳嘅可能唔同
就算德國政府知都一定會隱瞞

之前trump 由德國部分撤軍 成班左膠已經打哂飛機話要走好快啲走
如果呢單野係堅加爆埋畀公眾知
即係話美國情報機構喺德國國土操控美國以至其他國家嘅大選
民眾一定會更憎美國同更加要求美國撤軍
而德國現任政府唔會想見到呢樣野發生
[正視聽,求廣傳]侵侵回答記者問題、‘願意下台講法‘完整版
https://lih.kg/2302175

賓州女法官下令喺佢落正式裁決之前,禁止所有人批准賓州選舉結果,侵侵:勇敢聰明嘅女人!
https://lih.kg/2302374

密歇根州選舉安全專家證詞 , 在物理上不可能2小時處理38萬張選票
https://lih.kg/2302470
Fake new media 依個title 唔係浪得虛名
歐美左膠真係好垃圾
反美多過反共
左膠就梗啦
係歐洲政府對共強硬咗
又好似有d道理
香港人唔係上年比人打到仆街都唔會知呢啲嘢啦,普通人剩係會睇到表面,冇人迫你點會理啲又煩又黑暗嘅政治,剩係睇表面你剩係會聽到侵點衰奧巴馬點好

再唔好講香港人比人打完都仲有咁多人撐泛民,你點可能expect冇奶過嘢嘅人知呢啲嘢
冇記錯德國民眾對中國好感度係高過美國

不過冇計嘅 鬼叫之前美國連肥婆部電話都監控埋
全國上下都震怒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞