推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
負責統籌分發疫苗既美軍司令Gustave perna將疫苗分發比喻為D Day
咁做野未?
而家已經選左270選舉人團?
我覺得更加好嘅比喻就係一班學生去考公開考試,咁有唔同學校,咁其中有幾間學校就派答案,其他就正常咁考試,之後其他正常考試嘅學校就投訴嗰幾間派答案嘅學校話咁樣對佢哋正常考試嘅學校唔公平,但係監管機構就話你哋冇資格投訴因為人哋學校點考係人哋嘅事
【12.12華盛頓DC集會】今(12日) 美國民眾再次發起大型遊行集會,「遊行支持特朗普」(March For Trump)開始後,有大批來自美國各州的特朗普支持者在自由廣場(Freedom Plaza)外揮動旗幟,有民眾表示「我們愛中國人民,我們痛恨中國共產黨」。(攝影:明月)

依家仲唔推martial law就一定輸硬
14/12投?
理論上選舉人未正式投票
不過選左就基本上拜登攞到270票

歷史經驗都係雙方各走5-10票去對家
(唔知班人咩心態 可能玩膠)
咪講左而家即刻行plan B囉
Trump要證明俾美國人睇 法治已經完全崩壞所以先最後要出動戒嚴 咁先可以無口實俾左翼批評
原來國家情報總監18號前要交今次選舉調查報告
更加證明double standard, 點解之前唔報而家報
聽日投票
Trump今日唔行 想幾時行
憲法最大
1月20號前Trump都仲有總統權力守護憲法
你望返前幾頁留言同之前post
講到德州單野幾咁重要
一擊反勝 充滿希望
事實係 受理左其他野唔洗理都反cup到
係咪要拉曬d法官先贏到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞