推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
pa 其實真係要好似sidney powell同Lin wood果種系統識訴訟
Giuliani拆散咁打,感覺主要用來拖時間會較好
呢單如果Alito判輸
上到SC都係5比4 侵侵輸
所以想知the 3 circuit單案最後係邊個判
ReleaseTheKraken
It's a civil suit, not a criminal one
有話係Alito判咩
佢ruled twice係咪都係4:4嗰兩次?
一次係ACB 未委任,一次係ACB 初嚟埗到避席

the 3 circuit alito,咪今次上訴果度
不過單案唔知邊個判,Alito判的話會好大獲,
暫時重未搵到 details
佢係Chief Justice啫
同埋上面句野唔係話Alito 曾經兩次裁決,但賓州均抗拒佢嘅指令咩
ruled twice, defied both his orders
這次駁回之後就係上訴到最高法院了,是好事
不過似乎同今次選舉唔係直接有關
共產化美國
依家同時打緊法院同州議會戰線
"Charges of unfairness are serious. But calling an election unfair does not make it so. Charges require specific allegations & then proof. We have neither here," Judge Stephanos Bibas wrote in the 3-0 verdict
應該唔係Alito,係Stephanos Bibas?
如果係咁未輸得曬
真係要靠sidney powell同州議會戰線
呢單其實冇好多fraud 嘅證據,主要係打監票人
如果講掂到更多fraud內容,由共和黨議員同參選人入稟阻止certify,有聽證會嗰單應該多d
理論上賓州都應該要有MI GA嗰種系統性舞弊lawsuit
唔知有冇人做/ Sidney Powell會唔會做
係呀所以今日輸嗰單應該係拖住先
咁樣拆散來打好難返盆
主要係究竟侵個邊有冇揸到料同揸到幾多料
邊有可能咁快揸到咁多料呀,水門都玩咗成年先將個矛頭指向Nixon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞