推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
大陸佬今時今日係要買波子同林寶!
四太要去旅行,就全身facial !

個仔要學西洋水彩,個女唱法國山歌!

咁要用乜錢呢?美金?人仔?

改變哂佢哋生活返去下鄉囉!
睇吓點!

呢個係現實,同人哋總統無關!
係大陸佬自己要波子,可以改用紅旗㗎。
有樣嘢唔明
想付出咁多係因為要一架意大利跑車
食咗人哋咪變咗做Made in China ?

仲四百幾萬一架?

隻勞嘅Holding company 係大陸公司,你比幾多錢買?
19個洲支持 會唔會就係反cup嘅一仗呢?
有違憲係好正常,而家Trump就係玩曬馬,迫最高法院判決違憲,如果最高法院最後判冇違憲,咁以後所有州就有樣學樣學佢哋唔經legislators立法改規矩咁以後州長話事,大家就鬥做票
Will you join in our crusade?
Who will be strong and stand with me?
Beyond the barricade
Is there a world you long to see?
Then join in the fight
That will give you the right to be free
嘩啦啦
係咪入錯post出comment
最崇洋眉外就係班共狗
打就打硬架啦
做下樣姐
正!但AZ唔係第19個咩巴打?
但佢自己都未搞掂d 選票同話登登贏喎
我加埋咗德州添
諗緊其他紅州如果唔join會唔會被視為叛徒
吹大雞都唔郁既真係好極有限
起碼跟左先
扔番個波俾supreme court
應該就係咁嘅心態
喺facebook打句426都會比人bam添
Facebook 執柒左佢
fb而家自己都一身蟻
我地一定可以捱到拜燈上任

川普勝選的憲法之路已經打開
https://lih.kg/2319275

希望真係可以連任Trump's second administration
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞