推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
真係唔相信美國會咁
拒絕德州單案又唔代表侵輸咗
法律戰線 侵團隊自己都仲打緊
而we the people嗰邊又係打緊
仲有行政命令13848個報告未出
離20/1仲有四十幾日仲有大把嘢可以改變局勢
只能講法官咁ge取態 法律戰線基本廢左
佢好忙,係屋企拆咗Dominion server個hard disk出嚟用放大鏡逐忽研究緊。
scotus班垃圾既行為已經知道法律戰最後都係會失敗
3個trump appoint既都係垃圾黎
反而2個支持開Hearing係
布殊父子委任

所以世事難料 大選未到最後唔好下定論
唔到最後唔知邊啲人鐵定支持討回公道
咁老實講法律戰線
個人覺得係拎嚟爭民意
根本對面咁樣明刀明槍出千
都肯定有後手 MSM,FBI,CIA全部都對面勢力
你要係贏唔係單單有證人證詞證據就贏得到
就算比你法律層面贏到 都唔代表有能力推翻大選結果
一直都係睇所謂"TRUMP CARD"有幾爆炸性有幾大影響力同幾時出
食到超飽 有啲悶
可唔可以快少少出重炮幫支持者提升士氣
而家講返轉頭話trump軟真係笑左
點先叫硬 殺晒全美左膠?
就算慢慢地玩,麻煩每個禮拜整幾張黑名單制裁
早幾日有少少消息成班傻鳩侵粉就出哂來打J,今日法院駁回訴訟即刻潛哂水!

https://lih.kg/2322246
估唔到ACB咁快已經調轉槍頭
最意外反而係Trump提名嗰3個都唔支持受理呢單case
如果佢哋支持啊侵
後果肯定唔死都傷殘
怕死就安安分分咪撚做大法官啦
三個真係
咁人地係真保守派
到時就有第二d藉口架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞