推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
講咁多

左膠們點睇自己喺有關美國大選選舉舞弊嘅問題上同一眾三毛及紅媒嘅睇法咁一致?
https://lih.kg/2308329
真係無根據就唔會有咁多人陪佢癲啦
跟結果投咪得
真係有證據嘅,法律戰就唔會輸啦
見到剛剛選舉人票獲勝後,拜登出嚟講嘢個樣
就知佢自己都知道,佢自己會有幾大鑊
佢個樣係完全唔似剛剛贏得美國總統寶座嘅人嘅樣
佢面如死灰,樣貎疆硬
機械式偶爾唧出嚟嘅笑容,係皮笑肉不笑
成個樣似係生意失敗,兼將被送上刑台嘅模樣
畀稿佢讀
邊個破壞民主佢自己最清楚
Why does Trump need to acknowledge when its not official according to the constitution . He have total right to filed any possible complain with the election fraud by LAW. Not like he is doing anything illegal, your idol are the one doing stuffs illegally MORON!
the show must go on!
俾多兩錢肉緊啦
學好啲英文先
大家都等緊 又唔係無能既
關鍵係最大舊餅 個總統位邊個食
2邊都唔放就妥協唔到既
trump 1定唔會放架啦 佢係all or nothing
反而係民主黨都仲有放手餘地 但難在要共和黨建制派幫trump而肯放甜頭俾民主黨 例如內定2024俾民主黨上
真心英文唔好唔緊要
努力啲學就得
牙祖
有冇LINK睇下
Joey
自己啲英文都半桶水????
嘩今日做咩群魔亂舞左一日
兩條on9除咗識捉字蝨重識做乜
真心想你教下我英文
明咪得囉。。。喺得香港人先咁鐘意捉人英文錯黎踩人
咁少人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞