推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
睇法始終如一
最明顯的路,一定早已報滿陷阱
所以我一開始已經唔睇好
司法戰同權變選舉
只係好多人吹奏咩大法官6/3

真正的路從來只有兩條
洲議會奪回權力
軍隊
到左而家返而更加欣賞Trump係一位愛國者
盡量唔想發生所羅門的審判
但現在已無可避免
係時候#FightBack
侵已經盡哂力
一直覺得靠SC唔實際
對面搞得政變 你仲同對面講法律
去到最尾 要贏都係要靠武力嫁喇
呢層我當然知道啦
佢真真正正做到一個總統要做嘅嘢
為國為民 仲不惜犧牲自己
我真係好崇拜好尊敬佢
鮑威爾團隊4個州選舉舞弊案資料剛提上高等法院,未知會否接納審理
如果再次拒審
就得返軍事法庭一條路
deep state 會唔會諗唔到有軍事法庭?Trump 每出一招都輸,deep state 好強大,trump 無咩計喎
Trump會唔會諗到Deep State知道佢有軍事法庭?
Deep State強大但Trump都唔係白痴
據說拜登準備在美國東部時間12月14日(週一)晚上八點發表講話。

因為12月14日是選舉人投票日,所以應該是他趁著投票後,再次宣布自己勝選,給川普的支持者以心理上的打擊。

國會認證選舉結果要到1月6日,所以他如果明天宣布勝選,依然只是YY,大家不要被他忽悠。

保持信念,耐心等待。

兩宋遺風
大家咁灰做咩
Trump律師團隊講過6/1同20/1先係重要日子,其他可以不理,仲有EO份報告18/12先出

Nothing is settled until 20 Jan
打機都係咁打
當你係咁遇上怪物而且係越黎越勁既怪物
即係你行啱路
灰係正常wor 呢幾日全部bad news
支那超越美國 呢種講法 只係出現係黃圈
睇REDDIT果D 左膠 根本仲係 anyone but trump

根本美帝左膠 唔CARE 有無滲透
德州嗰度我都sad咗陣,但諗返轉頭其實大家都冇諗到有呢單官司,而家只係回歸原點,我當bonus, 有人話係Trump team同德州夾過,呢啲無從稽考 另外Trump律師團隊會攞德州訴訟內容喺搖擺州告多次

SC嗰度有人對大法官失望,你話我冇都係呃你
但好似話係份狀書有問題先reject(有錯請指正),有人傳言喺SC特登reject營造公正形象,等啲人覺得去到SC都未必係Trump地頭,咁之後判決favour Trump啲人就冇聲出,當然呢啲都係信不信由你,我就會再觀望多陣

我覺得而家仲係太早蓋棺定論,Trump仲有大把招招玩,睇吓佢用唔用大絕啫

Worst case都仲有左癌陪葬冚家剷 冇一個是蘑菇的
成個既得利益集團做到咁露骨肉酸真係歷史上少見
而家擺明唔理民情夾硬黃袍加身
Pompeo要推冧防火牆 Big tech一定首當其衝被打散
Microsoft goggle Facebook唔出手係唔可能
佢地生死之戰
依家就睇下trump有無wisdom同courage推martial law
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞