推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
廢侵臨死前放支核彈落支那啦,唔係廢到成歷史笑話
trump 日日都剩係叫rigged election
但完全唔講next step係咩
唔通就係咁樣怨天怨地去到1月20日?
訓之前上wiki望埋政協副主席名單就訓覺
應該有幾條暗線幫佢確定最後勝利
Gina Haspel做過蓬佩奧副手,反骨咗?
第2點唔太明
https://www.pttweb.cc/bbs/Gossiping/M.1598117995.A.6F0
[問卦] 美國左膠為什麼會舔共
https://youtu.be/xdPOsQQGFVc
明教授predict行Insurrection Act
如果簽咗條Stimulus bill, 行Insurrection Act要先過Congress
佢咁講同確保到共和黨羸到run off election拎 Senate 52席有咩關係?
其實都幾陰濕
5千幾頁攝一條仔入去
正仆街
作為共和黨及精英們頭目,McConnell必須要出嚟表明立場,作為DP一分子嘅唔該醒醒定定拖過1月6號,唔好再畀Trump 9up模式引出破綻。

Solarwinds單嘢已經夠畀Trump大做文章,媒體信息戰已經處於下風,因為Trump背後團隊手握美國政府系統數據,正常人作假陳述後果好嚴重,唔係個個都係Clinton同bush咁有雄厚勢力壓得住醜聞。
DP係一個利益集團機器,McConnell出嚟就係想團結內部反Trump黨員,唔好為咗反Trump而失去議席失去參議控制權,情況就似依家立法局裡面班議員建制派先搞掂DQ,取得控制權後就點玩都得,呢啲就係政治家手段,利益權力一個都不能少。
轉場啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞