推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
你Google JFK家族,係JFK被人刺殺之後佢屋企人後代都有影響
睇返拜登假票數同刪走Trump票數
Trump既實際得票應該有8千萬至1億
史上最高票當選總統+史上最高票數連任
而家最怕係爛到入心所有證據被無視冇人做嘢喺到側側博,有人證物證但係冇人調查冇人辦案跟住全天候話侵唔肯退位,而家dem州開始借啲意lockdown唔比人出街
【豬閪伯格不了】原來MeWe已經好撚多人
https://lih.kg/2288256
而家最怕係爛到入心所有證據被無視冇人做嘢喺到側側博,有人證物證但係冇人調查冇人辦案跟住全天候話侵唔肯退位,而家dem州開始借啲意lockdown唔比人出街

將8千萬投畀侵既人定性為恐怖分子
Blm壇野搞到美國警察勁唔妥民主黨
落左order下面會唔會執行都有問題
緊係啦佢地有咩四大訴求其中一樣係defunding the police 然後話咩大學免費之類
真的假不了 假的真不了
佢地有FBI同CIA呀
呢兩個組織可以解散
其實FBI同CIA嘅武裝實力係點
兩個性質都唔同
一直覺得CIA同埋FBI嘅武力值唔高 但多古惑仔
警察唔做嘢時候,你估佢地會唔會執警察手尾
CIA係,fbi你當佢係香港d黑驚就得
BLM壇嘢係令到啲黑人犯事警察唔敢拉. 怕上身. 無記錯响PA間walmart畀人爆足半個鐘頭都無警察敢郁手 嗰陣見到句嘢 Vote Biden to get a free TV from Walmart
我睇港聞咋 國際就真係垃9圾
英文媒體都不可信 中文媒體係國際新聞方面就更加不可信 不如直接自己睇自媒體/twitter/當地電視台啲直播
1億票你真係發緊夢
本身7300萬已經破晒兩個紀錄
理得佢實際係咪真係有1億
文妓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞