推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
大部分人同資源都係加洲 New York
呢班人係全球化fans 本土化美國利益不利佢地發展
自然香港識既所謂美國FD咪呢D人
呢個世代太多呢D hypercities 係每個大城市都有呢個情況
仲有黎香港搵食d expats 都傾向同中國打好關係
因為香港只係中國市場既中間人 佢地眼中真正既金礦係支那
你班傻撚口講民主自由講左十鳩幾年 養到中國咁撚肥 受害者當然包括香港人
唔好唔記得 其實西方國家一戰二戰都出賣過唔少細既國家 香港人要係新時代生存 要打敗既唔只係中共 而係更多扮曬蟹暗中附和既撚樣
契弟唔認阿哥
我有啲驚普京又唔知幾時失驚無神又祝賀
睇下有冇上帝出手幫
大天使Rudy Giuliani Lin Wood Sydney Powell

應該唔會?咁咪變左契哥睇契弟頭去祝賀? 俄佬唔會咁自貶身價下嘛
https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-22/putin-says-he-s-not-ready-to-recognize-biden-as-u-s-president

日本好似係講咗一次電話,收唔收返未知,但網民就屌到政府上天咁
普京係傳有柏金遜,但好似否認咗?
其實香港都有所謂既"影子政府"
就係個班"官鄉黑"
香港獨立既阻力都唔少
如果佢要扭扭捏捏先肯道賀
拜登完蛋了
Drain the swamps 變成 release the kraken
https://twitter.com/LLinWood/status/1331605972398329856?s=20

lin wood 依家話Chinese&dominion money,咪姐係話中國直接干預。習總仲咁啱沖出黎祝賀。睇唔透
同佢地同大陸開唔開關 做武肺指標
世上最了解中共嘅兩個國家
香港係中聯辦 vs 林奠政權
如果對方都準備揭底牌 當自己係敵人
身為黨員 點可以忍氣吞聲 曬佢冷
講左好幾日
你睇佢公怖啲友
財長要去搵耶倫已經笑撚到跌左落地
好似雜牌軍
揾耶倫係點解唔得?佢好廢?
善用起底功能
舊部復活
成班廢柴完全冇新思維
個國務卿仲係搬番幾年前個套,咩都答唔出,講真我想睇佢地加速沉淪
繼續打MAGA國際戰線!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞