推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
直接高院得唔得Lin Wood好似考慮緊
其實法院係俾機會有彎轉
但如果唔肯接而搞到開戰
其實法院都要負一定責任
無辦法去保寭制
美國家安全委員會決定五天內結束委內瑞拉政權推動滅共連鎖反應

🔸美國家安全委員會發推鼓勵委內瑞拉人民12.5-12.7拒絕馬杜羅欺詐選舉,由新成立全國協商會恢復民主(類比6.4新中國聯邦成立意義),蓬佩奧亦明確其選舉是系統性造假,鮑威爾稱美與委內瑞拉使用相同系統舞弊,川普1.20就職

🔸結束馬杜羅政權:①委內瑞拉臨時政府將交出Dominion投票系統幕後中共操控美大選證據,馬杜羅或做污點證人②12.14選舉人投票前坐實美大選遭中共操控③此次行動不受美國內政治影響④加速滅共進程

🔸美國家安全委員會(NSC)決定美政治走向,系總統行政命令依據,長期受左派、共和黨建制派把持,此次行動證實NSC背後利益集團、民意已完全倒向川普

🔸川普將改寫美國政治生態:①重建美選舉制度②徹底結束左派、共和黨建制派親共力量,立法杜絕社會主義③成立川普新政黨,右派將裂變產生新政黨主導美國政治

🔸中共軍報再批郭伯雄、徐才厚、房峰輝、張陽要求全軍抵制“顏色革命”、抵制“軍隊非黨化、非政治化”和“軍隊國家化”觀點,中共軍隊已失控,習近平殺雞儆猴各軍區政委政治正確,暴露內心恐懼

🔸美國家安全委員會、情報總監表態證實聯軍四月滅共已定

🔸輝瑞公司前副總裁兼科學總監等科學家向歐洲醫學局提緊急申請立即中止所有中共病毒疫苗研究,尤其是輝瑞疫苗,疫苗研發速度和安全存疑
會唔會咁順利呀
今日都8號,聽唔到第一點既消息。。會唔會流?
尚書大人係咁上下,而家trump果邊太君子,表面弱勢嘛
有啲吹大左
沮喪的時候與其用fake news打飛機
不如俾D信念自己
我們行善,不可喪志;若不灰心,到了時候就要收成。
Lin wood之前已公開呼籲侵侵,只有總統先有呢個權力吧
點都要等到14號
根本兩邊court係咁推黎推去
想拖到14號之後
之後又會話你太遲,4年後請早
全部都on9
對面有FBI cia doj
flynn將軍有咩下場有眼見
trump未show實力出嚟嘅時候
邊個夠膽企trump嗰邊
不過樂觀咁睇
大把人吹邊度咪向邊度
侵唔可以再咁被動啦 班法官擺到明唔想負責
要睇trump有無決心
trump既決心一定有,問題佢要搵個落手時機,好似好多嘢都未ready,你渣住隻大DEE都唔可以話出就出,機會得一次
睇番nsa係有類似嘅野嘅 但日子就唔係5-8
https://twitter.com/WHNSC/status/1335699087392378883?s=20
中共領導人同海外最反共個幾個前白手套
最鍾意掛口邊

"將你的危變成我的機"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞