推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
其實侵團隊手上嘅證據
加埋而家DNI內部都已經有人證實選舉受外國影響
最緊要係民意又夠哂 好老實撐trump嘅 點都撐
唔撐嘅就好似藍絲咁點會講唔明
夠哂料出trump card行軍管喇掛
唔明仲等啲咩
*點都講唔明
我又唔擔心侵侵

佢成個團隊點會無做野 如果係放棄一早投左降

不過始終美國有d不明文既制約局外人未必知

而且可能有d事做得太張揚會打草驚蛇
我係擔心侵太君子好蝕底
對家已經冇底線擺到明出術
只可以講 侵今舖一定要去到盡
唔係唔洗再玩
突然畀人搵出黎講
wtf仲delay????
佢做咁多年生意
你驚佢會太君子?
睇佢個款似唔敢軍管
唔係一早知架咩,之前阻香港民主法已經屌過啦,但係攻大學迫到佢要開快車通過大家又無啦啦唔撚記得哂佢之前做過咩,明明覺醒認清哂泛民政客點撚樣核突一到美國又唔記得哂? 仲要多謝佢? 明明係攻大學太大獲迫佢的講到佢主動做咁
果時都只係香港依面講
依家係Lin Wood講
你啱架啦
因為始終唔想理太多政治,投完票就算的人佔多, 年幾前香港都係一樣, 你唔可以將舞弊證據兜口兜面放係佢地面前佢地都唔會BUY 太過激烈行動

唔好講美國, 就算香港到今日一樣咁多藍絲,一樣咁多人撐泛民, 你無啦啦話泛民係共碟要全部槍斃一樣有好多人會反對, 你留意開自然知OMDB 幾仆街,你冇留意開未覺得佢"好似冇咩野"
問題係香港人一見佢開快車就爭住多謝佢呢
侵茅撚到輸完唔認數,都話擔心佢太君子
其實佢係商人黎,講不擇手段佢應該勁過你同我,如果佢真係下緊一盤好大既棋根本唔洗同佢擔心除非佢認輸嫁姐
軍管仲有一線生機 唔軍管就實比拖到1月20 biden就職 唔明trump諗緊咩
開始覺得佢唔認輸只係想hold住d支持者
按照你哋嘅理論,有冇諗過佢都係deep state
講真到左呢個地步大家當佢輸左算啦唔好抱咁大期望
唔敢軍管係敗筆
軍管其實係最差個步
淨係諗軍管幾耐同捉幾多人已經有排煩
仲要做四年
軍管之後唔使做其他野

最佳戰略一定係全部目光轉向中共

不過未猜到佢會點做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞