推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
如果而家仲未有關鍵證據,之後更加唔使搵
首要戰線就係拖到權變
但要從根本上成個國家撥亂反正,真係all in Sidney powell,睇佢有幾多料
同埋五角大樓大換血,
原來都係因為洩密事件
Belizaire
@Jeanfreau
9 小時

BOOM! . . . Pennsylvania State Senator Mastriano on Bannon's Warroom this morning; the Republicans dominate State Senate & are taking the power from their Secretary of State to appoint the PA electors after Guliani's overwhelming evidence of fraud.
朱利安尼:
MattBraynard將作為專家證人出現在亞利桑那的聽證會

而MattBraynard根據全國地址變更表發現已搬去州外但又回原居住州投票的人光在亞利桑那就有19997人,這個證據直線又無腦,不用任何專業概念都能懂,就有如你星期二投票日(美國投票日星期二)平日在台北上班但你是台南人,但選制上你可以在台北投你台南的票,你還會特別返鄉投票嗎?答案潛而易見。

MattBraynard也發現有多州是重複投票的情形,這種有真實人名與地址的證據在法庭上是很好用的。

科普:MattBraynard為川普擔任總統前數據主管兼戰略家

https://www.facebook.com/107376217495168/posts/208258477406941/?d=n
我聽完袁爸
佢都係同我擔心同一個問題
trump對家已經不擇手段要你非死不可
如果唔敢關鍵時候手起刀落
基本上已經輸咗
今朝新聞冇報
50%有 50%冇
應該唔到trump話事 trump都係同我地一樣食花生
司法戰得個睇字
其實唔使指向邊個先
首先係夠料打選舉無效/打走舞弊票先
唔理SC order冇後果?
我就係覺得浸唔敢,所以我角度佢已經輸咗
推 葡萄牙高官致函中共 要求探望12港人之人的郭子麟 #32 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區 https://lih.kg/aFOgDAV
唔明
洩露侵想攻擊伊朗核設施
係,好似同呢單嘢有關
佢哋裸奔緊,已經走投無路
幾個fbi前阿頭俾人告,
不過民事案嚟㗎.,唔係刑事
如果係咁侵呢邊更加要果斷出手
the chosen one
唔係trump
以前啲人講deep state真係當故仔聽下就算
今次一野浮曬上面
共產主義魔爪一早已經伸入美國
Trump政府建設既美國同佢地既唔同
遲早該來的要到來
好恐怖。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞