推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
認真真心想問你套理論咁勁
你師承邊個國際關係大師?
Mearsheimer?? Fearon??

一套理論可以橫跨security 同International political economy
留名虛心求教
認真想問你平時睇開乜書?
大師你學識應該有返咁上下
唔理咩家族咩名堂
Trump後面點會冇deep state睇住
只要Trump作為代表 帶領美國人繼續抗爭
西方既deep state要諗清楚自己使唔使介入
事關中共以及親共沼澤不但搶佔利益地盤
控制華盛頓同白宮 更加想廢除宗教信仰自由
宗教本身就係一個deep state,伸俐我係信教,但現今教會已經失衡腐敗,佢地擁有既財富資源無窮無盡。你話佢地係咪真係咁真心幫trump,我有保留,最後贏左佢就算唔出聲,政治分贓已經自動送到手。一句上帝選中既人已經得到晒所有。
希望猜中
長老會背後既勢力已經默許trump 去盡

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1339061769441075205?s=20
照咁睇 Trump既實際得票真係多到傻
因為孭完隨時冇命
可能唔係自己冇命 而係身邊嘅人會死於非命 就好似GA州長個女個男朋友咁
篇文最尾嗰段quoted咗 McConnell嘅説話恭賀Biden
Franklin Graham好似冇話承認Biden Win
完全提都冇提過選舉結果同biden
praying for trump in next chapter of life
左媒:侵已輸,祝賀佢下一個階段更精彩。
左毒真係好正
順手搞掂中共
開始捉到啲左毒點起標題
求其寫粒字都老屈賀拜登

trump retweet
班BLM支持者想用行動否定所有美國曆史上有功偉人

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1339186712535298053?s=19
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞