推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
條撚樣揸流攤
根本就係part of deep state
最差唔係比biden1月20號過到骨就職?
只要趕及1月20號佢宣誓就職就得
不過睇唔透
純粹覺得佢引爆完司法界,好似輪到情報界
睇輿論導向 拜登冇機會
反而有可能pelosi可能呃到下做幾日臨時總統
人地以經等緊就職啦你點樣覺得佢冇機會
1月6號過埋國會就冇乜機啦喎希望佢快啲行動軍管用軍事法庭
你又當2百萬人上街就有2百萬人勇武?
我都幾肯定侵粉勇武過燈粉…
人地美國果幾千萬支持者都未放棄

香港已經有班人衝出黎話唔做乜唔做物就放棄啦

我明白香港人都好緊張件事,因為關乎生死存亡。

但講d悔氣說話都無用

如果我係侵侵見到有班

見世色唔對就講埋曬d 悔氣說話

想死
夜晚黑命貴同Antifa 好打D,始終人多又候生仔多,而且最近幾單重出埋刀仔

睇Ruptly俄國支助綱站
條傻仔一有野唔啱聽就開post 屌人五毛
好心你班友啦
咩年代都有呢啲大字撚
Proud boy D宅男都ko黑命貴 咪玩啦
都放哂風會用EO 軍管
侵之前冇啦啦公佈24號放假
巴爾係離職前會唔會做好哂嘢等代理接手?
再串連埋派疫苗(D DAY)加軍隊會駐守2-3個月
分分鐘係聖誕期間 美國股市停市+放假有大動作
人地2邊輸贏都有播,打架嘅嘢冇話單一邊贏哂,你估拍戲咩!
如果我係美國人
我唔會放棄
前日睇套魚既動畫
就算死 就算很辛苦
都要係陸地 彈下彈下咁小小地彈向海洋
伊䕨潤二
唔使太緊張trump trump好似唔急咁
我都想唔緊張 情報總監份報告又放風要1月先出 又唔知拖到幾時 一陣拖拖下侵收皮
佢話18號趕唔切姐
無話1月呀
咁可能我收錯風啦 真係好驚俾人拖死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞