推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
明明選舉舞弊 點解要認輸
你咁肯定贏左咪安安樂樂返去睇hket呢D左霉囉洗咩急住響度迫人認輸
https://www.archives.gov/electoral-college/2020
官方個Winner都未出仲係TBD
係咪唔知普京搶咗幾多地,除咗口交吓有冇人理過

美國唔幫邊撚個會自己同中国打
佢似係走精面見人講人話啲人,佢可能冇直接參與舞弊
咁撚樣做票都做得總統仲旨意美國人幫? 民主黨肯滅共就唔會攪到今日呢個局面,成個制度爛哂仲想靠佢幫

外判抗爭比Omdb之流發現冇撚用唯有坐低等美國救
美國D TWEETS 其實都唔會咁多呢D迫人認輸撚
多數都係各表立場支持邊個, 舉證D咩咩咁

係呢度先咁多5毛鍾意迫人認輸
5千蚊is冇肉

Mitchel:我點止收咁少
彭斯咁靜
佢未正式表態喎
侵侵game over?
No
不過佢既選擇愈來愈少
啱啱追完post
發現無啦啦多咗d財經台同波台手足入黎關注大選
朝朝都係咁
OFR will post the Electoral College results after Congress counts the electoral votes on January 6, 2021.
即係國會係1月6日通過後先會係最後結果
但係參議院共和黨已經承認咗佢
記住一點

佢既勝選係假 跟中共一樣 所有野都係假
只有trump認輸放棄 佢先有得贏
記住一點

佢既勝選係假 跟中共一樣 所有野都係假
只有trump認輸放棄 佢先有得贏
1月20 就職完之後 侵侵唔認輸 咁侵侵仲有無得贏?
做咩要咁執著認唔認輸
大選後著仲有咁多花生/新聞/消息睇
依家只不過大家討論思考下呢D消息係點
之後有咩事有機會會發生
你咁想睇輸贏 建議你1月20再番黎睇POST
想將來轉行做律師或做Legal行業,想問應該點入門好?
https://lih.kg/1143165

唔知你轉到行未
希望你睇得明人哋啲英文啦
記住唔好屌同事有中文唔用點解要用英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞