推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
今日仲有無新野
可以有沼澤存在 但唔可以勾結外國勢力
假日唔係打golf就睇比賽
其實要擔心都擔心唔黎,plan A唔得落plan B
我地知道暫時牌面係逆境,兩個星期前根本無人估到會州吿州,所以佢仲有乜牌無人知。
我咁諗 可能今次選舉中共干預只係佔一部份 更多既可能黎自美國內部林林種種既沼澤影響力
Trump重點唔應該落在清理深層沼澤
難聽咁講 個堆勢力仲老過Donald trump
重心應該集中外國勢力干預美國內部
就到選舉人投票日都未有突發消息
追左咁耐 睇怕今次都塵埃落定
唔使咁驚 要擔心 第一個要擔心既都係donald trump
希望唔係鬥氣而真係諗通
侵侵仲同女軍官影相咁風騷
一定係胸有成竹等出大招
套衫好靚
點解可以咁有異性緣
女兵除口罩個下好霸氣好型
除男人底褲果陣一定勁生猛
好似仲有計過上次去打 golf
依家檢討形勢,侵侵同支持者當初可能真係太低估 deep state 嘅力量,以及佢哋嘅無恥程度…

從過去一個月接收到嘅資訊,我絕對相信今次選舉存在舞弊。問題係,暫時各種手段都被deep state 有效阻撓:執法機關唔查、司法機關唔聽審、傳媒唔報導、社交媒體限制消息傳播…

我覺得核心問題,都係要睇美國民意…

1. 侵侵嘅支持者過去一個月,應該無乜減少(除非受到放負撚影響)…

2. 至於拜登嘅支持者(以投票選民計),究竟真實數字有幾多?扣除舞弊所得,有冇七千萬?如果有,究竟裏面有幾多係真係支持拜登,有幾多純粹因為反侵侵?

3. 投拜登一票嘅選民,經過呢一個月,見到有關報導(當然報導被大力封鎖,甚至不停有相反消息放風),有幾多會重新考慮原本嘅立場?

4. 我雖然非常討厭左膠,但到咗今日呢啲捍衛憲法、捍衛公平選舉制度嘅大是大非問題上,我相信佢哋都應該會小心諗下,唔通為咗趕侵侵落嚟,就願意破壞國家行咗二百幾年嘅民主制度?

最後,引林肯嘅一段說話:

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.

就算侵侵萬一真係無力回天,過多幾個月,當選舉舞弊嘅證據越嚟越清楚,到時美國民眾唔通真係呃自己,當無事發生過?
假設真係有舞弊
支持拜登嘅美國人,唔會多過支持希拉里嘅數目

中共同Deep State一拍即合,睇下GA Governor明明係共和黨人,都可以擺明整到Trump輸
心水清到
Maga
Lin wood twitter火力全開中
我相信討論到今日嘅巴打應該都同我一樣
由投票嗰日就開始追蹤大選消息
經歷過咁多次大起大跌 以為反cup 最後落空
以為仲有一手 點知又冇用
見證哂傳媒 執法 司法都咁黑暗
唔知有冇人同我一樣
心入面真係覺得已經輸咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞