推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
來源請求?
無人講應該FAKE
殘體source?
我覺得fake news
咁撚大對波做肉便器一流
伊勢個個人死都要jer 住之前個判決俾人駁回,而家就因為太遲就無得再告呢個pt
做乜
其實我想po食人䱽棚人形牙,因為真係好似
不過我怕呢度變左膠po所以都係正正經經討論算
畀朱利亞尼告上最高法院 變相將最後一次進攻機會判畀侵
黃金入球
其實佢講既野都要basic on 每一個州都certify個結果
咁當然話成個選舉過程停係最好
只不過我睇到佢話因為選舉之前提唔到證據話d 票有問題而俾人駁回,而家因為選完所以停唔到
呢個pt 點講都係好有邏輯謬誤
贏程序其實好易比左膠繼續攪事,真心希望dominion夠料收民主黨皮
“選舉之前提唔到證據話d 票有問題而俾人駁回,而家因為選完所以停唔到”

公我贏,字你輸
上訴法庭判決聲明其中一句 "州長擅自延長郵寄選票截上時間有可能引起憲法問題 "好精警

立於不敗之地
即係要開多單嚟審係有定冇啦
有可能
極端左膠陣營人數愈來愈少
得番antifa
上訴庭法官們:之後發生既事唔關小人啦 各位大人麻煩去最高法院
xinn
咬咬
尚書大人 風吹邊面你就跟邊邊
唔好以為違憲就贏硬
法官一句出貓唔啱嘅,下次唔好喇
場官司就玩完
所以never say never
反而Giuliani而家條路都啱
Lin wood都話唔好完全靠司法
而係要靠每一個人
上訴法庭:總知唔關我事 d咩憲法問題我孭唔起
而家個邊又話俾PA Supreme court 取消左個禁制令
其實有時覺得係到吵係浪費時間
有時等巴絲打個新聞總滙去分析仲好
太多帶風向,變左浪費時間係到拗
其實到呢個地步就會變左司法制度崩潰
到時人民一反既話就成個國家玩完
所以民意支持最緊要 首先選舉日大膳 然後慢慢暴露所有貪污舞弊做假
之後無論Donald trump 團隊用咩手段贏
都有民意支持
隊畀Supreme Court
咬柒你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞