推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
佢地連情感投射呢點都唔明
香港人咁憎支拿 有人幫我地講一句都會撲上去多謝佢啦 啲人咁憎侵 嗰種熱情會投射落去佢嘅敵人拜登身上架嘛 但拜登嗰邊只一堆keyboard fighter 但無人蒲頭架喎
都真係幾唔明

其他人我都算 香港人都sailor moon 上身

完全覺得佢地對trump既仇恨值大過香港人比人殘暴對代既政權。
仲少過袁爸開live
遠爸都唔小人,一場2萬
蘋果日報又放fake news
其實睇翻jeffrey epstein個故事就知佢有權勢可以屈機成點,但係佢最後都係要比人滅口,而家事關大半個上流社會事真係唔知會玩幾大,gop唔多肯郁真係好大影響
開始多po評擊佢
毒媒關鍵時候放流料
標題黨黎
成個訪問答左咁多野剩係quote 呢段
都唔知佢點解變成咁
唔係不嬲都係香港+美國民主黨報嚟咩
乜撚野TO BE FAIR
講到FOX一定岩咁
自己去聽返個INTERVIEW先講啦
佢係冇咗尋求真相嘅報館
冇咗?佢從來都係幫民主黨講說話,只係喺反政府方面同黃絲有重疊嘅立場
侵好有信心
正確
Fox News咁報所以一定啱
咁真係好撚fair
其實真係有可能要睇愛國者有幾多,班dem上哂身輸咗真係冚家產,搏命真係咩都做得出,左膠信哂dem所有舞弊都話冇證據唔存在個別事件,dominion打唔贏佢地就可以當冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞