推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
佢係假膠 著名川粉
我睇數據架姐
我認為係有
但我相信拜登人頭票的確傾先川普
但計選舉人票我唔覺得川普會輸
拜登憑乜野?
奧巴馬連任票都只係6000幾萬咋
睇佢講野on99咁已經唔洗理啦
明讚暗踩
忽然變到咁正常

我覺得總票數真係5050
侵計番dominion偷走既票 肯定過75M
主要係侵係Hispanic Latino black 得票率都明顯高於上屆
參考黑狗馬希魔
我唔明biden有咩群组既票令佢可以多過trump 或者可以有75M票
我你理性川粉係就係唔係就唔係
我都認為川普被偷走既選票都不超過50萬 甚至更低
但呢幾十萬票足以定勝負
我認為賓州三兄弟同喬治亞州川普應該係險勝
亞利桑納州同內華達就真係輸
內華達唔太sure,但AZ肯定侵贏
我川威武 川皇必勝
亞利桑納應該真係輸啦
共和黨連參眾兩院都輸 川普點可能係贏
但喬治亞同威斯康辛共和黨眾院係贏
賓州同密西根藍紅各佔一半
佢係假膠 著名川粉
我睇數據架姐
我認為係有
但我相信拜登人頭票的確傾先川普
但計選舉人票我唔覺得川普會輸
忽然變到咁正常

我覺得總票數真係5050
侵計番dominion偷走既票 肯定過75M
主要係侵係Hispanic Latino black 得票率都明顯高於上屆
參考黑狗馬希魔
我唔明biden有咩群组既票令佢可以多過trump 或者可以有75M票
理性川粉係就係唔係就唔係
我都認為川普被偷走既選票都不超過50萬 甚至更低
但呢幾十萬票足以定勝負
我認為賓州三兄弟同喬治亞州川普應該係險勝
亞利桑納州同內華達就真係輸
AZ出左既問題大過GA都拋離唔到0.5%喎,都未計dominion
其實係
港媒頂盡都係照譯
Apple daily國際新聞立場其實無變過
我都唔知有咩好屌
就咁照譯唔fact check都冇問題?
你話飛唔到去fc我明
但啲嘢twitter有晒
連登仔都fc到做新聞都唔撚識fc
無意圖邊個信
冇fact check美媒就照抄
蘋果已淪為fake news之流
now, i-cable, rthk都係一鳩樣照抄
香港主流傳媒既可信度 跟埋拜登一齊攬炒左
個英文人而家直接發晒癲咁扮都唔扮
而家呢個時勢, 無論美國定香港, 都係剩返右派media先有real news
不演啦 直接裸奔
做極都係個班人同一手法
點會似連登仔咁詳盡
保守派唔一定等於右派
更正返 保守派
只要方法無變
報既都係一樣
2020選舉
咪用返2016選舉方法去報囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞