推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
明戰劣勢,洲議會同 Barr釣曬出來
暗戰正常要開打
清洗國防部,五角大樓行左
但biden特勤局減人得中文汁,英文揾唔到
cia局長, 黑鹿都無消息更新
左膠:China is not our enemy
[跳船]美司法部聲明:巴爾沒有肯定選舉沒有舞弊
https://lih.kg/2308557

美國司法部發言人:一些媒體錯誤地宣布選舉沒有舞弊的結論
https://lih.kg/2308518
唔想內戰係好正常, 內戰點都會消耗美國, 呢樣唔會係愛國者想見到既野. 但我唔覺得侵既意思代表左法律戰輸左就認輸, 因為而家有大量証據証明選舉舞弊, 理論上透過訴諸法律係可以伸張公義. 只係所謂既deep state今次已經去到破斧沉舟既地步, 冇人知佢地會用咩拿渣招去達成佢地既目的, 所以萬一去到最後法律彰顯唔到公義既時候, 我覺得侵唔會阻止支持者起義, 亦都唔會排除出動軍方鎮壓叛亂份子既選項.
而家已經唔係認輸就可以拍下蘿柚就走人
而家佢得兩個選項all in or nothing
對家都係, 比侵翻到盤既話肯定會將成個deep state連根拔起, 所以佢地用既手段幾肉酸都好都要阻止侵贏
岩岩好關塔那摩擴建完
班梅體咁耐都唔打畀黑鹿 factcheck
好勁呢個監獄?
軍事監獄
黑鬼馬:咪打畀我 我唔識你
好想係入面玩逃獄
有咩事打畀chinajoe同Clinton
扮唔識
氣勢幾勁
兜口兜面造票篤數恐嚇
吹咩
聽聞入面有唔少恐佈份子
8號要組選舉人團?
14號
應該係 所有今個禮拜同下週肯定好精彩連續出招
8號好似都係大日子?

我好似撈亂
正呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞