推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
真正得票比例可以參考Florida/Ohio
驚嘆佢嘅學術水平
佢對國際關係嘅理解顛覆咗好多著名學者既有嘅認知
連登國際關係理論大師
EO無講過份report要公開
所以佢交咗比侵 我地都未必知
呢個咩人
我見到Trump Retweeted先貼
台北獸父
台北教父?
老鳳好似有post狙擊開
補充返:
請問台北教父(狗隻#338262)你屙尿嗰陣起左腳定右腳?
https://lih.kg/2323824
知道左真係有做假仲痛苦 明明有唔妥
個個唔理照比登狗入主白宮 連最院都唔理
我寧願侵侵係發爛咋死唔認輸
依家無力感好重 改變唔到定局
餘興節目係咪亞桑奇與黑馬錄音
紅就未必
不過咁多年來民主黨根本上就係側側膊冇跟過選舉規矩做嘢所以加州人民點投都係冇用
黑撚到
以往嗰啲選舉個選票數字係咪真係真都成疑
既然喬治亞洲都可以藍
加州都好應該紅返一次
根本加州而家係Facebook管
而Facebook就奶共
所以加州講咁多年獨立
實際上就係想脫離聯邦法律由朱閪老婆管
即係習近平管
Donald J. Trump
@realDonaldTrump

38 分鐘
Perhaps the biggest difference between 2016 and 2020 is @FoxNews, despite the fact that I went from 63,000,000 Votes to 75,000,000 Votes, a record 12,000,000 Vote increase. Obama went down 3,000,000 Votes, and won. Rigged Election!!!

Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
2 小時
Can’t believe how badly @FoxNews is doing in the ratings. They played right into the hands of the Radical Left Democrats, & now are floating in limboland. Hiring fired
@donnabraziIe, and far worse, allowing endless negative and unedited commercials.
@FoxNews is dead. Really Sad!
Facebook twitter google 想同中共一齊用數字貨幣奴役平民
https://www.youtube.com/watch?v=aM6q5sstAaE

AZ: 4萬2人重複投票 最少7千死者投票 9萬人非當地居民投票 1.5萬非住宅地址登記人投票 4千無國藉人士
老實講侵對deep state真係太君子
仲未捉到使橫手既時機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞