推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
好似暫時得呢一條link 同係tweet啲comment session見到有人講。未留意到其他料
輸咗啦 成班仲死撐
司法部 國防部都有出statement , 跟足規舉冇落人口實
咁唔係好事
唔好用單細胞生物腦袋看美國
有感覺唔似係真
依件事本身就係中性 唔好畀憤怒影響
決定總統大選勝負既係合法性
既然信任最高法院 應該放手跟程序處理
Trump贏唔算好事 跟足國家憲法贏更高水準

即係點?
唔明。
又係死入嚟就咁留一句冇證據support嘅嘢就算
你喜歡啦 講多幾句又話我五毛
Block哂就世界清靜
佢地幾時先明唔係支持邊個問題 係講嘢有冇point問題
有消息Sidney powell註冊做軍事律師直接上軍事法庭打叛國罪
不過未有可靠消息來源
咪諗住屈人屈毛
我絕對認同又真係唔係只係得三毛打手先會出放負post同reply吹風
高登5毛
聽講可能會用FISA法案去查有冇外國勢力干預大選
鮑威爾律師不再是川普律師團成員,原因是什麼?
https://youtu.be/mZPEP2WFPJ8

FISA法庭或是川普法律戰「秘密武器」,鮑威爾“單幹”與此有關?相關三種解讀
https://youtu.be/tjJl9hq7bcM
唔是聽講 Guiliani向press con有提過唔排除用FISA打
當年戈爾個時都有咁做,36日之後判小布殊贏左之後即刻停
幾正氣 直接鬧曬兩個黨
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
1 小時
Remember, the GSA has been terrific, and Emily Murphy has done a great job, but the GSA does not determine who the next President of the United States will be.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞