推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
所以最後點判都會有排嘈
因為收買9個人個成本好低 如果deep state真係存在嘅
收買一個已夠贏
絕對存在 而且有一定數量政客主動同ccp deep state 合作

不過另一方面睇 折磨侵越耐 之後佢出手力量更快更重
有幾多人信Release The Kraken 個計劃係真
真>正評 假>負評
大法官應該比較難
始終有五個背景係真保守主義
呃正評
美軍在德國CIA 殺了美國特總部隊5人
https://lih.kg/2305072
呢個真定假?
所以Miller收返特種部隊的控制權
保持距離,
不過呢個時刻,用血換取返黎既證據其實一d都唔出奇!
如果吹到咁大係真而德國一啲風都冇嘅
我唔知成班CIA 俾美軍私了哂定德國情報網垃圾好
我俾D point出來
真:
trump潛水無公開活動好耐
sidney powell lin wood D料無情報部門點揾
負:
太誇張,call of duty十house of cards都太皮毛
真:私了
你係德國情報網有線人?
[11月27號]美國大選新聞總匯
https://lih.kg/2302599

請追呢個系列post
主要係撚到咁大少少風都冇都奇啫
德國收到風唔等於要同外界講啫
而家美軍喺美軍地方有爭執

大概即係老解喺軍營入面玩fight club打死人
政府可能有高官知但我哋都未必會知咁解
要保守秘密,低調啲
我反而覺得德婆同成個政府hang左機
一時間反應唔到所以有咁密收咁密
今日無任何消息😪
美國《紐約時報》周三(25日)報道,美國中央情報局(CIA)負責特別行動的特別活動中心(Special Activities Center)一名資深成員最近在索馬里戰死,事發正值華府有意從當地撤走數百兵力,同時再激發辯論美軍在非洲的反恐行動。
報道指,暫未知該名CIA人員是死於反恐突擊行動或敵軍攻擊,只知道他曾是美軍精銳特種部隊海豹突擊隊第6分隊Seal Team 6成員,CIA則拒絕評論。

obama之前話出seal趕trump出whitehouse
CIA係Deep State控制
唔關華府(白宮)事喎
左媒又鳩寫
奧巴馬恫嚇放話 若特朗普不願離開白宮 可出動海豹部隊驅趕他
https://lih.kg/2296115
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞