推到完場之美國大選選情集中討論區15

5001 回覆
58 Like 8 Dislike
係. 佢只係將真正嘅選舉結果還返畀美國人
佢講得出句「唔知係好人定壞人」言論
就知佢係典型制度/憲法撚
就算輸贏都差不多進入大直路
“Let us not grow weary of doing good, for in due season we will reap, if we do not give up." Galatians 6:9
其實向佢地嘅SNS度都見到佢地成日post經文.
真係要好大壓力好辛苦先要成日用信仰嚟鼓勵自己撐落去
Sor on9咗
其實咁先好.
正義係啲好主觀同情感嘅嘢. 向唔同嘅角度睇已經可以有變化. 所以人先需要憲法要制度去維持一個相對公平嘅環境
MAGA MAGA MAGA
如果真係咁 trump司法戰一定贏
本身兩邊都圍威喂
大家著眼點係退休後利益同lobbyists 收幾錢,個國家好彩多勁人先行到呢一日
而家係時候一係收皮一係打到人收皮
對家是旦一個都富可敵國
只有有信念,信仰的人難以被收買
唔識自己睇?
老老實實,唔係潑大家冷水,應該唔會出軍隊或任何軍事行動對付國內形勢,始終美軍係國家軍隊,唔係個人同黨軍,只會效忠美國,呢個選舉終點應該係最高法院判決,最重要証據係能夠証明大量嘅選票問題足夠影響結果同選舉舞弊,先至會機會推翻各州選舉結果而令到出現用以眾議院選總統(美國50個州代表團各擁有1張選票,要得到26張選票),另外就係到咗眾議院選總統,侵能唔能夠箍得實呢26個州選票
暫時呢條路係最易行同最正路
Dominion單野可以連任左先慢慢清算
如果有證據還原到都未使靠軍力住啦
其實証明有upload去外國係咪已經得
明明要求部機要standalone
暫時係司法戰拖到權變眾議院選總統最正路
用到呢步已經好牙煙喇
GA Gop 人都攪到咁
是但一個州叛變就898
其實而家個勢係 有錢佬+政客+媒體 vs 人民
點都唔想佢地動用軍隊. 可以向法院解決嘅嘢就向法院解決啦.
只係日日畀班MSM折磨真係好辛苦啫.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞