【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
蘋果24喎
花你少少時間同位置
希望你賞面睇下

超合作?預期性服從?公民不合作與管治成本。
https://lih.kg/1951717
e.g. 以色列封埋台灣關,台灣人唔準去以色列,但班仆街以色列佬可以照去台灣玩
何醫生由頭到尾都講人話
條仆街竟然咁樣去抹黑佢
屌佢老母
自膠, 記錯, 即係60錯左啦
派膠就話唔理啫
而家鼓吹叫人行街食飯
唔屌唔得
健唔同陳雲一樣成日曲線幫港共兜

再補充下,何栢良一個月前已經有叫大家外賣唔好堂食,唔係依家先講,健吾依個KOL咁樣老屈真係要道歉
之前都試過衛生署公布個數double傳媒收風個數
埋單60都唔奇
再等多一個鐘
60又好,600又好,香港已經冇曬負壓病房,真係俾燒燈死香港(燒山係都要扮識講傳染病學,你燈其他野都唔怪你,你係都要燈埋香港同燈埋台灣)
佢啲信徒仲屌埋何柏良一份
根本堂食危險就係常識黎架啦
即係唔係唔比學生返黎, 但最後原來搞到病房爆q左, 間接搞到有機會大爆發
真係唔知今次道德點係邊
仲有台灣塑化劑事件

不過台灣勝在有民選(民進黨同國民黨兩黨輪替)
可惜佢好多信徒的
留學 旅行完返嚟又唔自律
就算堂食都盡量唔好講野
就係港共任得班外遊撚同好多藍屍留學撚周街走,而冇強制用專車送曬佢地去隔離,而班外遊撚同好多留學撚又扮唔知自己係做緊港共既人肉武漢肺炎播毒機
林奠不嬲都慣用抹黑人方法,之前借周永新教授過橋,之後又抹黑人,搞到人地帶住污點退休,已經明顯係一條仆街,總之除面對支那人外,全部佢都啱晒!
https://www.thestandnews.com/society/退保諮詢-林鄭-不論貧富-方案不加稅是不切實際-周永新-政府數字不盡不實-搞到我哋好似傻瓜咁/
你睇我好 我睇你好囉
好多o係香港既離地鬼佬鬼妹仲讚港共比台灣更加西方式處理(即係話港共做得好),痴撚線
咁快開到5
2016年陳雲選輸左之後已經變曬

P.S. 睇曬城邦論同遺民論,都估唔到陳雲竟然因為輸左變埋怨婦,跟住陳雲有意無意幫支共兜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞