【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
日常八點半走勢:
感染人數增加:
43k 52k 60k 66k 65k
57k 65k 74k 79k 77k
102k 82k 71k 74k 90k
死亡增加:
2.5k 2.4k 2.8k 3.5k 3.6k
3.1k 4.0k 4.5k 5.1k 4.8k
6.9k 5.4k 4.7k 5.7k 7.3k

我計了幾次,都不敢肯定。
日常八點半走勢:
感染人數增加:
43k 52k 60k 66k 65k
57k 65k 74k 79k 77k
102k 82k 71k 74k 90k
死亡增加:
2.5k 2.4k 2.8k 3.5k 3.6k
3.1k 4.0k 4.5k 5.1k 4.8k
6.9k 5.4k 4.7k 5.7k 7.3k
繼單日感染10萬後,武肺要挑戰單日死亡10k
過幾日復活節
會唔會有long weekend effect
應該會,那幾天數字會下降(畜力),然後假期後一次爆出來。
3月8號7個黑警圍住一個手足侮辱恐嚇 記唔記得佢? 好想條片做國際文宣
https://lih.kg/1963948
No la, still exciting
想救人都好難stop了 當初太大意
睇嚟中共啲pr都幾有效
不過而家諗返,呢個4月嘅民望可能先係意大利一向對中國嘅態度 意大利一向親共,之前仲join埋一帶一路,話唔定一月中國民望咁低係因為1月武肺爆發搞到意大利人勁驚中國
我係twitter同條弱智鬼仔拗過
佢話以前科學冇咁發達唔知冇用先戴
仲話而家戴口罩既人智慧係退步左一百年
祝佢中武肺死啦
識少少
我差唔多係咁答
Time will tell. I hope you can stand firm not wearing mask till the end. I will keep following you. Good luck.
呢d人應該提名達爾文獎
中左武肺都唔抵可憐
意大利人民共和國
72unlinked
支旗改得唔夠好
玻狗+142
72 unlinked

玻狗竟冇人提?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞