【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
死坡狗抵撚死啦最好死全國
香港人民間抗疫質素屌抗死坡狗
肯定係爆發
所以支那坡最後都要停埋課
不過case number好大程度上係depend on驗咗幾多人,呢方面紐約州做得好過意大利同埋西班牙,之前好似有訪問講過話意大利嘅實際case number可能係而家嘅數字嘅四至五倍
Its too late
支那坡極度痴線人口密度咁都有接近1200單武漢肺炎(香港同支那坡過300單已經好恐怖),真係無法想像香港醫療崩潰會點
停左啦
偉大總理李顯龍以為支那坡係台灣唔駛停埋課(人地小英同民國政府真係做得到台灣學生全民戴口罩)
正式爆發
繼續信新加坡政府
二世祖早就要一月停課
西班牙的檢測人數大約只有意大利的五成多,睇嚟實染病人數遠遠超出現時數字
美國+358 Confirmed,Total:278960,+35 deaths,Total:7441
挪威+8 Confirmed,Total:5548
巴基斯坦+2 Confirmed,Total:2710
保加利亞+5 Confirmed,Total:503
都話咗好多共和黨supporters到而家都係信個病毒係民主黨吹大用嚟攻擊Trump,Louisiana會爆某程度上都係因為好多呢啲共和黨supporters唔留喺屋企走去教會
新加坡政府防疫點滴水不漏,但佢既支那坡國民鳩流hea做根本冇效果
香港偏偏就岩岩相反(港共政府專登鳩做同專登鳩流)
美國+4 deaths,Total:7445
又係嗰種共產殼資本核嘅國家
美國

多謝支共蟈散播支蟈武漢肺炎到全地球
白俄羅斯+43 Confirmed,Total:394,+1 death,Total:5
得零星幾個(仲要唔肯定係咪坡人,支那坡好多馬拉佬同印度勞工)戴口罩
美國+395 Confirmed,Total:279355,+6 deaths,Total:7451
燒山咪撚燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞