【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
Donald Trump首次開火狂插WHO!
https://lih.kg/1962702
我睇就唔會完全無,最大問題係馬拉都爆緊,好多工人來往。而佢係的確決斷,停左商業區,跟台灣購口罩,點比都一定無香港咁多包袱,只係差在經驗
Effect Reproductive Number 基本上落返1樓下,大家keep住
希望唔好有拜山群組出現
復活節乖乖留屋企
早幾日二世祖個樣先喊晒口話武漢肺炎瘟疫要搞幾年都唔知會唔會完,話支那坡航空業俾呢場武漢肺炎瘟疫搞死晒
monkey chan係有骨氣就唔好戴口罩
可以睇到有無爆發趨勢
Monkeys > chan chun sing
只要Keep住細過1,慢慢可以自然歸零
武漢解封了,唔知有幾多腥港人返香港
UK +786 deaths
意大利+3039 confirmed 604 death, Total: 135586 confirmed 17127 death
依靠外勞單嘢都幾麻煩
明明新加坡係一個獨立國家,國際化(中蟈同歐美白手套)程度,仲高過已經獨立既中華民國(台灣),台灣只係差在俾支共蟈同cho長期打壓

新加坡決定有心做一樣野,支那坡根本係會做得好過晒俾支共撤底控制既港共政權(聽命於支共既港共)
正式脫亞入歐厲害了你的坡
同中共一樣 唔可以俾民主嘅台灣威
其實都仲係好高
講緊已經封咗城成個月
屌班新腥港人點解唔病發再死係武漢到一了百了
佢地今日先封城,前兩日睇報導d人襯酒吧關門前都無罩飲野,既然佢地預一個月,應該之後有好轉卦
真係好考驗支那坡首長二世祖既控制力(支那坡既武漢肺炎case唔再大增,控制得住連零星增加武漢肺炎都冇埋),佢始終唔係老豆李光耀
我睇就唔會完全無,最大問題係馬拉都爆緊,好多工人來往。而佢係的確決斷,停左商業區,跟台灣購口罩,點比都一定無香港咁多包袱,只係差在經驗
明明新加坡係一個獨立國家,國際化(中蟈同歐美白手套)程度,仲高過已經獨立既中華民國(台灣),台灣只係差在俾支共蟈同cho長期打壓

支那坡地理又比香港、台灣同澳門遠離支蟈(雖然有太多身在支那坡心在支蟈但又精神分裂唔想俾支蟈食埋既支那坡國民)

新加坡決定有心做一樣野,支那坡根本係會做得好過晒俾支共撤底控制既港共政權(聽命於支共既港共)

支那坡人(好多有錢支那人同支那福建人入左坡籍)買晒馬拉d口罩
支蟈湖北人肉武漢病毒
想返嗰批唔係坐哂包機落來咩
而家大陸話冇本土新增,班腥港人仲會返來咩
好驚班腥港人落嚟周圍惹人 難得呢兩三日有回落
唔知呢幾日驗咗幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞