【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
打下飛機瞓覺啦
點解呢度咁多人憎坡狗
利申憎坡狗憎到傻
唔會玩完嘅
頂多好似spanish flu/ hong kong flu咁死幾千萬人
不過之後國際平衡大洗牌唔知世界會變成乜樣啫
或者係生化版9 1 1
之前笑香港掛

我憎菲律賓多啲
美國都話大量test吖...加拿大test個標準高到 根本普通人有病好難去test 唔嚴重到入院都淨係叫你番屋企自我隔離 然後你如果10內再冇病徵就當你好番 可以出街
咁你點解咁憎
坡狗係膚淺的假民主生物, 級數同中国人接近。
根本依個係世界常態
除咗韓國、德國、美國、新加坡
Test完37%中招率
宜家地球上仲有冇地方係未確診
Spanish flu 係當時交通未發達 而且主要係西班牙 但宜家係全球性 好唔同。
即使宜家醫療好咗 但冇疫苗冇得根治。
比件Oxford 讀law既柒頭坡狗屌我反支
聖多美陷落左未
又唔想比人同中共拉埋一齊,但又屌鳩香港爭取民主,講到尾就係想香港死
加拿大30日內多9000單
有冇機打WW3?
根本冇疫苗的話,我睇唔到點斷尾只會無限loop
最驚一陣話整唔到疫苗就仆街喇
美國:我30日多了20萬
都有人恨南韓,但又唔見恨南韓(kpop成鬼日搵支那人做隊員,e.g. 宋閪件中蟈人隊長真係搞到成隊fx雞毛鴨血)好似憎坡狗咁既程度

新加坡自上年6月(上年5月尾已經開始)香港反送支抗爭開始以黎,新加坡同fb支那坡三毛成日公開支持港共同公開支持蟔警,坡政府同支那坡網民仲要追住香港人黎咬

李顯龍呢件偉大既二世祖大可以繼續cap美國同支蟈兩邊水,佢唔出聲(包括連安倍公關支持香港義人果招都唔做,新加坡大可以繼續扮香港冇事發生)兼只要佢訓o係度繼續食老豆李光耀老本食落去新加坡大可以繼續冇事,冇人話佢啞的
坡狗想香港死好耐
前面係咪話有隻藥似乎可以降低死亡率
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞