【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
本地個案得2成,都幾癲。。。
上面直播斷咗
原來今日過百
個直播成1598個鐘
我覺得正確戴係100%防禦
唔正確只係無100%咁解
香港咁多人9戴,就咁擺用過既口罩落衫袋又攞出嚟用番,
對接口罩又有
都無爆發,證明就算9戴都係有效用
剩係檔到人播毒已經贏大半
通常「恐慌」都是落後於「實際情況」,驚的時候已經太遲。
坡人乜都交晒俾李顯龍支那坡政府拆掂
死少咁多
3:00 事頭婆會講什麼
死左link?
疫情已退出遊戲,所以直播已經完結。
見到坡狗仆街真是寧舍心涼
羅斯福號艦長確診咗喎係咪係堅料
睇返越南條數仲好過台灣
驗得多感染少
但真係無西方傳媒提過越南咁
唔知信唔信得過?
疫情準備開新post (2)
下次直播時間係4月6日19:00
Global Wuhan Coronavirus Outbreak
武漢肺炎

24小時更新

稍後更新

(Roylab Stats)

手足整嘅香港民間肺炎資訊
https://wars.vote4.hk/?utm_source=web_share_api&utm_medium=social_share

全球武漢肺炎病毒互動圖
http://rocs.hu-berlin.de/viz/sgb/ (Dirk Brockmann)
-----------------------------------------------------

出街唔該記得戴口罩,勤洗手,要消毒

光復香港 時代革命

康復香港 時代抗疫

武漢肺炎,乜撚嘢COVID19 新型冠狀病毒收皮

報數系統暫時停止服務。
3月份既外遊撚自己本身都有勁大責任

但唔發生左都已經發生左,而家怪外遊撚同留學撚都冇用

好多留學派同外遊撚一返番黎香港,佢地發夢以為港共政權只係 "無能" 而港共仲係會做防疫工作,佢地一落機就FF港共會有專車同專人幫佢地送曬佢地去隔離,而佢地又唔知自己俾港共政權擺曬上台 - 叫佢地返屋企「自律」等全家一鑊熟中曬武漢肺炎,之後中左武漢肺炎既屋企人落街又傳俾街外人,中左武漢肺炎既街外人又傳俾人地,無限loop落去

佢地係有d(但唔多囉)發覺港共政權專登唔隔離工作等香港究極大爆,唯有自己都識自己租間酒店一條友隔離+直情喱o係酒店14日唔落街(仲要酒店唔係間間肯租俾佢地)
同埋又係週末 上星期又係
roylab對上一次停直播係幾時
我都睇剛剛想睇,至見到斷左...
點解冇啦啦停大半日
巴打知唔知係UTC還是HKG時間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞