【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
佢見到今日坡狗咁應該彈起身 想做支那人聽聞係有
數據上無錯
莫講話呢個係目標
達唔達到係另一回事
而且佢都死撚左佢個仔連佢一半能力都唔知有冇
無話唔得既,
你奶共既定義係咁既話,
咁大把國家都有份
變咗天下烏鴉一樣黑
Anyway 結論係支那坡係奶共
雅培 5分鐘快測
瑞德西韋
動員生產力
火雞爆升
US death toll surpassed China’s
頭先睇新聞話用用棉捧係口腔採習樣本
快就快唔知用口腔準唔準
之前中大話好多時口冇但血同屎有
真係全世界得三個國家唔停課
除台灣外,全世界仍全面上課的國家只剩下新加坡和澳洲。路透
其實依家有醫生開始問一樣野

Die with Covid-19 定 Die by Covid-19

eg 好多人都有高血壓 但你唔可全部死者都係因高血壓而死

要再多數據先知
Medical fetish site donates entire stock of scrubs after being contacted by "desperate" health officials

土耳其 13,531(+2,704)
美國 176,518(+785)
仲有Sweden
澳洲假㗎
返學嘅學生得一成唔夠
主要係俾醫護仔女有人睇住
唔洗醫護請假
依家美國有地方好似五日先知結果
所以之前有個醫生 有症狀就開三寶(奎+日+鋅)俾佢 俾人質疑三寶有無效 ,佢個答案係病人等唔到五日知結果先用藥

有快測 係初期真係差好遠
美國政府宣布要求所有美國在外國民聯絡就近美國大使館 「立即」回國
https://lih.kg/1952471

補充:傳緊取消所有客運機
Your name
日本:奧運如期舉行
英國:奧運可以交給我
印度:咖哩和聖水能抗病毒
土耳其:我打緊仗,唔得閒驗
武肺:我可防可控,唔會人傳人,我怕熱
世衛:中國做得很好
中國:你都係
我個深藍家姐好撚癲
佢係咁話中國一開始無隱瞞疫情
我話第一單確診係十二月 中國一月尾先出嚟話有肺炎 咁叫無隱瞞?
佢:十二月嗰陣未確診 同埋死咗嗰啲就唔計啦
我:死咗點樣唔計 死咗就唔係因為有武漢肺炎?
你家姐幾歲 新移民?左校?
死咗唔計咩logic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞