【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
美國死十萬人好快復原
放寬移民大把人過去
邊隻眼見到我開心
我講嘅唔係事實?
邊個國家承受到死10萬平民仲可以安然無恙
個時講到意大利滅國一樣,轉頭幾個國家都追上來
五毛要爆血管
巴打 我今朝有同你討論過其他話題 我唔係柴你台

但美國每年因為肥胖問題 都死10-40萬人 ,單係死十萬唔會令一個國家衰落既

當然佢做Lockdown既影響係點就無人知,學侵講 如果一個解藥反而令到個人死左 咁仲叫唔叫解藥呢
強國人崩潰大多數人只會自毀

鬼佬崩潰佢地周圍吐口水抹口水去其他地方嘅情況
好大機會仲癲過強國人
黑山+4 Confirmed,Total:201
幻想日本核爆既可以等多陣 未有咁快,日本重症極低

厚生労働省によりますと、重症者は3日の時点で
▽国内で感染した人などが64人
▽クルーズ船の乗船者が9人の合わせて73人となっています。

根據厚生勞動省資料,在(4月)3日時點,重症(住加護病房及使用呼吸器)人數,
國內確診者64人,郵輪乘船者9人,合計共73人。
而家基本上鷹鴿兩派都唔會有人走去幫中共,中共呢幾年做嘅嘢根本係超越曬所有人嘅底線
美國+13 Confirmed,Total:293494
日本+9 Confirmed,Total:3507
留尼旺島+13 Confirmed,Total:334
烏茲別克+3 Confirmed,Total:266
格魯吉亞+2 Confirmed,Total:159
北馬里亞納群島+2 Confirmed,Total:8
馬約特+6 Confirmed,Total:134
今次係暴露左美國長期以來既問題
今次無限QE經濟只會惡化落去
醫療系統長期垃圾結果真係應對唔到大疫情
兩黨惡鬥(一條救市bill都嘈到拆天)
聯邦同州政府喺人命關天情況下都仲咁唔協調玩政治化
羅斯福號事件咁大件醜聞
同埋一個第一國際金融中心紐約死咁多人交代得落
我深藍老豆都係咁
日日睇美帝奶野好開心咁…
邊隻眼見到我開心
我講嘅唔係事實?
邊個國家承受到死10萬平民仲可以安然無恙
巴打 我今朝有同你討論過其他話題 我唔係柴你台

但美國每年因為肥胖問題 都死10-40萬人 ,單係死十萬唔會令一個國家衰落既

當然佢做Lockdown既影響係點就無人知,學侵講 如果一個解藥反而令到個人死左 咁仲叫唔叫解藥呢
今次係暴露左美國長期以來既問題
今次無限QE經濟只會惡化落去
醫療系統長期垃圾結果真係應對唔到大疫情
兩黨惡鬥(一條救市bill都嘈到拆天)
聯邦同州政府喺人命關天情況下都仲咁唔協調玩政治化
羅斯福號事件咁大件醜聞
同埋一個第一國際金融中心紐約死咁多人點交代得落
疫情高峰已經過去
開心死佢哋啦,再過一陣就會將個病毒打成美國肺炎
enjoy既話侵就唔會打電話求普京啦
BoJo自己都中咗,好容易傳畀佢屋企人
天黑廢國
今日唔係感染和死亡都新高嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞