【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
不能相信
一星期後破50萬不是夢
美國+97 Confirmed,Total:290692,+6 deaths,Total:7844
希臘+30 Confirmed,Total:1673,+1 death,Total:68
https://twitter.com/majorgauravarya/status/1246434773590933504?s=21
印度好似有三分一既個案都同Tablighi Jamaat呢個伊斯蘭組織有關,南亞仔知唔知咩黎?
美國+228 Confirmed,Total:290920
日本+38 Confirmed,Total:3497,+6 deaths,Total:84
我錫克教徒 所以唔熟
紐約陽性比率4x%係點做到
屌你老母塞爆
Pearl harbour 2.0 咁
NY 個州長其實做左D 咩??
挪威+1 Confirmed,Total:5550
巴勒斯坦+6 Confirmed,Total:216
摩爾多瓦+2 deaths,Total:12
我之前係麥當勞打工既,而我產薯條原則就係咁:
「屌你老母塞爆」
無錯呀,就係屌你老母塞爆,我就唔撚理咩公司虧錢,次次產薯條就係老母咁大包。細薯產成大薯,中薯產到巨薯。大薯產到買一送一,其實同個炸薯條個位既薯條全部送俾你一樣。

我仲好記得,我有個月返左25日工,經理過黎同我講,呢個月薯條虧損左26箱,你知唔知咩事?

屌你老母我撚知咩。
上電視同細佬耍花槍
9up…
學習支那!
瑞士+9 deaths,Total:641
所以主權問題有嘈過
連法國都多過支那啦 法國個人口仲要同湖北差唔多

咁就已經知支那條數假撚到仆街
屌你老母NY封城未啊
塞浦路斯+30 Confirmed,Total:426
緬甸+1 Confirmed,Total:21
加拿大+6 deaths,Total:214
🇺🇸 NEW: NY Gov Cuomo says 🇨🇳Chinese government is sending 1000 ventilators, arriving at JFK today. @COVID19Up

你真係弱智嫁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞