【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
有你點知
咁封閉
有冇人留意到已經嗰live將字體縮細咗,為七位數同八位數做好準備
根本用舊有既思維就on9
而家隻支毒係前所未有咁強既傳染力
冇病徽都可以播毒
身為醫生無視呢樣野
就係為左堅持戴口罩冇用呢個理論
不撚知所謂
聽日中午左右可能到....
英國廣播公司報道,與世隔絕的智利復活島(Easter Island)出現武漢肺炎確診病例。由於患者沒有接觸過島內遊客,恐怕已出現社區感染。
奧地利+40 Confirmed,Total:10809
日本+2 Confirmed,Total:2526
波斯尼亞+24 Confirmed,Total:490
阿曼+21 Confirmed,Total:231
法羅群島+4 Confirmed,Total:177
玻利維亞+6 Confirmed,Total:123
厄立特里亞+3 Confirmed,Total:18
韓國+3 deaths,Total:172
捷克+1 death,Total:40
支那治癒率咁高點解仲要封城
反正有左都咁快好返
小事嚟姐
可能今晚已經
用常理都諗到
你同我都有口罩,
如果我有肺炎,
我啲口水要穿過我既口罩再穿過你既口罩先傳染到比你,難幾多
同埋普通人無醫護咁高危,無記錯擋到病毒既載體口水就得,
唔駛n95咁勁
普通人擋到飛沫就夠啦
睇日本電視台段片
講野都噴到成間房口水
烏克蘭+10 Confirmed,Total:804
亞美尼亞+92 Confirmed,Total:663
52都仲係中年咋
係,所以大家唔好以為後生就唔關自己事..
公司比左成百個強國口罩
jeng
黑山+17 Confirmed,Total:140
羅馬尼亞+2 deaths,Total:94
澳洲+13 Confirmed,Total:5137,+1 death,Total:25
點check 合格
綱媒已經講緊支那口罩產能過盛,但出產既都係唔合標淮垃圾。
好似香港/台灣人咁一收到風就全民戴口罩,話之你有冇病癥都傳唔到俾人
要俾lab做過測試合格,出埋cert至得,否則都係垃圾...
支那當年有大煉鋼,出黎全部係劣品,而家有大煉口罩,同樣係劣貨!
香港好快160+(最保守數字)武漢肺炎一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞