【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
新加坡果類支那殖民
有錢專才既支那人、有錢支那偽人同支那福建佬(好多新加坡籍既中蟈人返番支那坡)

香港果類支那殖民
又老又窮既平均值55歲或以上既呃綜緩既廢老支那新殖民(支蟈大嬸)
做得外資行既香港人英文唔會差過坡狗啦
坡狗係叻在面皮夠厚搶功勞同夠賤篤背脊

同過坡狗做野既人就會知佢地有幾乞人憎
上到法院出判決都幾年後啦,侵侵當初都係無視州政府反對強行徵收土地起牆同宣佈緊急狀態
講到尾都係個錢字坡狗只係講英文既支那人
係 各方面特質都好似
我們知道他們在說謊,他們也知道自己是說謊,他們也知道我們知道他們在說謊,我們也知道他們知道我們知道他們說謊,但是他們依然在說謊。
坡狗仲要踩埋香港義人同香港人,好似我地同佢地坡狗有仇咁(明明係佢地坡人支持港共同支持蟔警藍屍想我地死先)
幾年後先判就唔係犯法?咩logic?
淨係反對佢梗係可以無視
而家講緊違憲呀
坡狗同香港果班因為有既得利益而藍既,都話容易理解
支持政研會同何妖果班去港台搞事既廢中廢老我就真心唔明
我信越窮越霉既藍屍就越惡,但百思不得其解點解佢地會藍
人哋母語係英文 雖然人哋口音難聽但講出口一定好過香港人

你講嗰啲人香港都大把

憎坡豬係因為佢哋好藍 做順民但又要偷偷地屌政府
支那坡個名唔係流嫁
都係討論返武肺啦冇腦藍屍係另一種瘟疫嚟
余澎杉先更慘(雖然唔同意佢完全男女平權既主張),余澎杉(雖然佢o係美國平安)黎左美國之後,班坡狗平民仲要係網上繼續唔放過批鬥余澎杉
你既logic等同於叫人去殺左林奠啦
殺人罪都要打幾年官司
果斷做左香港人會支持你
果條友咪話余澎杉抵死仲要係用不值一提既口氣
社會精英喎
全港同全坡平均咁計就係
入得外資行就唔係咁計
我只認同佢屌李氏獨裁
其他…no comment
當然
我只係指出唔想封嘅點止侵
亦唔見得美國人majority想封
鬼叫香港近支那
未97都開始殖民計劃
唔值得咁做咪唔去盡
其實好多美國人仲覺得冇乜野
我美國個friend早排成個星期唔覆我嚇得我
原來走左去vegas玩
問佢唔驚咩佢仲話I keep washing my hands
Cannot agree more
香港人做野想上位,表面功夫都會做得好好睇睇
玻狗做野柒下柒下又賤格做到出面
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞