【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
唔係講笑,我真係覺得超過一千萬確診都唔奇...
美國+81 Confirmed,Total:228849
印度+1 Confirmed,Total:2512
仲有florida班沙灘人士
馬拉維
歡迎第207個小夥伴
土耳其+2456 Confirmed,Total:18135,+79 deaths,Total:356
美國+185 Confirmed,Total:228674,+3 deaths,Total:5369
印多d 都仲得
應該臨訓前睇到1M,比我一星期前估計早差不多一日,我當時估星期六凌晨一點左右到1M..
羅馬尼亞+13 deaths,Total:107
我估4點破1M
佢哋未諗到醫療永遠都有capacity喺度
一爆煲就death rate急升
永遠用2~3%呢個數去睇呢個pandemic
佢哋點會有防範吖
真 外遊撚

武肺奧運
你的口號「一個新世界」,我拿來用了。
Oic 原來係咁
佢終於有錢買test kit?
燈一下,復活節目標價目標數,由150萬大幅上調至200萬。
巴打咁樣花式 bin c
希臘+30 Confirmed,Total:1544
危地馬拉+1 Confirmed,Total:47
總人口:19,147,000人(世界第61名)
咁多人,咁遲至中?

國內生產總值(購買力平價) 人均:1,136美元(第180名)
國內生產總值(國際匯率) 人均:286美元(第182名)

明白了!
歐洲大數應該得返法國未出
我估聽朝8點到1M
等埋美國唔同states 同南美d數
日本+33 Confirmed,Total:2769,+1 death,Total:72
摩納哥+5 Confirmed,Total:60
復活節係13/4,10日升100萬?咁大鑊?我估13/4晚180萬。
仲有邊啲未淪陷其實
索性估邊個國家係下一個開齋
美國party 文化有無咁勁
歐美都癲
土庫曼、塔吉克、也門、南蘇丹、南非境內既一個小國,跟住好似就係剩返堆島國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞