【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
唔戴口罩基本上係一撚定會社區爆發
香港全民口罩,所以個爆發點通常係家居/朋友聚會
workplace都好少出現,因為都係要戴
我仲心諗 點解你地會同隻五毛有傾有講
如果真係好舒服既唔洗驗都知要住院掛
呢個鳩叫係鼓勵醫務人員,唔使太擔心
起碼香港ICU未爆
未來一星期係重點
好心NBA拿拿林取消今季等佢地班本土球迷死左條心啦屌
美國爆到咁班人仲想今季復賽
下年仲有冇波打都成問題啦
邊個咁on9
你去realgm籃球版就睇到
重症人數 都係東亞好低 呢個唔關驗唔驗 ,醫療有無爆事
醫療崩潰只會影響死亡人數

真係中左既人 一定有一個% 變成重症

日本韓國 得 幾十人 ,歐洲 每國都 4k起跳
宜家個勢唔係死10萬人咁撚簡單...
幾百萬中撚曬招 唔死 都一身病 早死同遲死
UPDATES : 🇺🇸 #CoronavirusUSA Crosses 300k cases

Total Tests 1,487,493 (+789,149)
Total Cases 300,106 (+22,294 )
Recover 14,464 (+2181)
Death 8,141 ( +737 )

Total 20.1%陽性比率
賠錢同球員出少啲糧嗰度要傾啲細節位
傾完先有得cancel
乜原來淨係驗左百幾萬
Trump trump話全民驗 我以為依家都過千萬
20%人中都幾撚恐怖
除左紐約呢啲之後 美國人口應該都叫做唔太密集
都爆到咁樣
所以話呢種post係最危險
混得耐扮熟就無介心

娛樂台 波台 真係代表作
美國日日個test數都幾何級上 好難對比 陽性率

係五毛嘅我唔洗block哂上面哩班真五毛啦
我有成張list你要唔要呀
早兩個月又話專殺亞洲人
而家又變左專殺白人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞