【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
東京90%無源頭係咪玩完
日本test個數量少撚到呢
我雖然識少少煮野,但一個人住,唔可能一般家庭咁三送一湯,經常都係又懶又趕時間出門口,多數就咁清水烚或者煎熟就算,食既時候撒少少香料調味,但求飽肚就算,只要緊持兩句:煮左好難食,唔煮冇得食!... 就冇野可以阻到自己煮野食決心!疫症非常時期,盡做啦!
玩完
等慢慢浮面
同埋唔好俾人番鄉下
俄羅斯+1154 confirmed,total:7497
+11 deaths,total:58
source:俄羅斯衛生部
最簡單咪調味煎熟
我都覺,因為最少有一個人係咁負評我地關於儲糧留言...
美俄都開晒turbo 驗
支那就到呢家都無人知佢驗幾多
儲糧不嬲都要做
加埋支那最近出好多維穩話夠糧既新聞
相信就算唔係唔夠, 都好驚D國民會驚, 之後搶糧咁佢地就真係缺糧啦
支那狂驗又如何,個tester假既
巴打鹿肉邊度買?其實我仲想買鴕鳥肉,不過屋企附近凍肉鋪冇,非常時期又唔係咁想上網訂完等人送貨..
等睇手持牛餐肉翻版
馬爾他+52 Confirmed,Total:293
畿內亞比紹+15 Confirmed,Total:33
印尼+247 Confirmed,Total:2738, +12 Deaths,Total:221
科威特+78 Confirmed,Total:743
比利時+1380 Confirmed,Total:22194, +403 Deaths,Total:2035
阿爾巴尼亞+6 Confirmed,Total:383
丹麥+257 Confirmed,Total:4978
孟加拉+41 Confirmed,Total:164, +5 Deaths,Total:17
菲律賓+104 Confirmed,Total:3764, +14 Deaths,Total:177
愛沙尼亞+41 Confirmed,Total:1149, +2 Deaths,Total:21
海峽群島+11 Confirmed,Total:334
巴基斯坦+86 Confirmed,Total:4004, +1 Death,Total:55
哈薩克+15 Confirmed,Total:685
拉脫維亞+6 Confirmed,Total:548, +1 Death,Total:2
巴勒斯坦+6 Confirmed,Total:260
當你睇到個支那專家上年7月仲大大聲話支那要入口糧食,否則要餓肚子,但近日忽然改口話支那糧食可以自給自足,唔怕糧荒.... 你仲可以信支共?自己快快做好準備仲好啦!
比利時死咁多
我於美國同越南一直訂開咖啡豆兩間網店,近日都相繼話因為冇來貨而要暫時停業,其它糧食斷供應有幾奇?反正慢慢煮可以食得返,買定冇壞!
要靠戴口罩了
俄佬單日又升1154...
鹿肉好腥
ching好重口味喎
朱古力
係?未食過,係好多年前於食材展覽見過,講到好好,少脂肪又高蛋白質之類,如果係腥就唔好了.. 最怕腥!
部隊鍋
好耐冇食了
好想再食
近兩三日 都回落左
仲會唔會破百?
轉季 開始危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞