【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
大部份要出街既人係咪因爲見到冇乜人死,所以根本唔驚
佢地以為只係得有錢佬同酒吧佬奶野
唔一定, 最主要係好多廢中/老唔慣改變咁多年黎既生活方式
好似我老母仲繼續去飲茶
我d同年齡(明明大家後生)全撚部都bj化同瑞典化,一邊笑中蟈同笑港共「無能」(明明港共特登咁做),一邊繼續去shopping

不過我已經推曬佢地,我完全唔想出街玩[/quote]
其實南韓都係鬼國黎,不過佢抗疫做得好咁解
意大利有61個醫生殉職
講撚左一早要封關,好多地方都係咁,封關就係唔俾人出入,理撚得佢係咪香港人,度度都係咁樣架啦,而家準備醫院超負荷,到時叫d人返屋企大爆發等死
無本地個案,根本無完全封關就會俾境外輸入傳染本地人,唔知佢up乜鳩,乜撚野叫本地個案,原本香港就無人感染,全部外地傳入,話佢係本地個案只係佢搵唔到源頭
台灣無咁誇張嘅,南韓就真係同支那差唔多,唔好俾韓劇呃左

咁講,其實香港都係鬼城黎
點封香港人關 主要支那人就話有用
no
香港崩潰過啦
支那都做唔到
台灣+16
lm
日本剩翻3個縣未開齋

少少應該唔緊要既
其實藍綠都係一樣貪,邊個當權都會用方法搞9對方
韓國瑜點解會出現係因為民進黨睇中北農利益
柯文哲點解會出現係因為做阿扁醫療小組所以比國民黨搞

1年前蔡英文民望低到得10幾%,諗住同柯p和好,一齊去參觀北門,仲要比人黑面,1年後有邊個諗到會變成咁
政治從來都係lesser evil
屌你係咁吹風叫人唔駛驚照出街
仲要屌埋何柏良
事實堂食真係好危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞