【中国武漢肺炎-無了期】全球疫情討論區05

5001 回覆
45 Like 3 Dislike
師兄借一借個位
呢個係一篇投訴師投訴藍店嘅參考文章

https://www.instagram.com/p/B-Uay7Lg-8z/?igshid=javpbci6e1vq
佢講到口臭都無人理佢
好似毒撚咁
所以香港政府曬9氣啦
新成員 非洲小國Burundi +2 cases
匈牙利開始實施無限期緊急狀態,塞爾維亞總統則是用恐懼約束民眾守法。人權團體擔憂,這些政府會將「緊急狀態」變成「新常態」。

德國之聲中文網)各國新冠疫情越來越嚴重,周一(3月30日),匈牙利國會通過了一條法案,授予其極右派主義的總理奧班(Victor Orban)無限期獲得更多權力,奧班聲稱這是抑制疫情的必要手段。

國會以137票對52票通過該法案。這個法案的草案於3月20日公布在國會網站,草案當中提到,這個法案賦予政府權力,使其能夠無限期的延長國家的緊急狀態,並且保有其在緊急狀態下的權限。在此之前,延長緊急狀態需要獲得國會同意。
此外,對於散播關於新冠肺炎假消息的人士,政府有權判處最高五年的有期徒刑,或是施加對應的抵制措施。這項規定使外界擔憂新聞自由受到限制。
The next Spain
仲有幾多剩
果個位得返Malawi聖多美同科摩係島,非洲大陸最後既南蘇丹要等佢地得閒先
漏左Lesotho
直接講,就係分清楚族裔同國籍,Micheal Jordan係非裔,但係美國人,李光耀係華裔,但唔係中國人,所以我最憎好多傳媒人每次提到華人,都好興中國人,中國人咁叫,早兩年睇世界游泳錦標賽又係,美國隊4x100自由式項目有個美國出世華人隊員,個香港節目旁述係咁用"中國人"稱呼佢,最後贏到金牌,又話以中國人黎講,可以企上冠軍獎台好難得,句句中國人,DKLM!垃圾民族主義!
唔通2026北美世界盃延去2027咩
香港政府只會負責等支共落指令,零自主能力!同佢講真係多鳩餘!
原來台灣嘅#2同#3 仲未出院 住咗成兩個月
北美擺返夏天嫁啦
係FIFA收撚咗錢先會將22年擺冬天啫
冬天搞真心on99
搞到21/22賽季亂哂大龍
加上而家咁樣
亂上加亂
咩情況?
係咪驚復發回陽所以唔敢放佢出院?
2022年冬天搬去2023夏天掛
唔通2026北美世界盃延去2027咩
北美擺返夏天嫁啦
係FIFA收撚咗錢先會將22年擺冬天啫
冬天搞真心on99
搞到22/23賽季亂哂大龍
加上而家咁樣
亂上加亂
順手清理FIFA同UEFA兩大on9先啦
呢兩枱野無人中武肺清醒下唔得掂
直接將所有野順延一年
地球上消失了的2020
寧願2020重新黎過
一路清唔到 keep住有病毒但無症狀
已經840k
Cls
會唔會到完咗疫情仲未出院
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞