前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
非常同意
成班認同嘅一係on9一係三毛
我今日完全唔覺得前線係唔清醒
利申: 親身見到
兄弟爬山,上得越高空間越少,邊個一意孤行都係申另一個一腳落山
我覺得可以勸
但有時真係手法唔同
勸唔到嘅各有各做啦
各位冒險者手足 打怪記得睇時間
無論你係 劍士 聖騎士 射手 還是 魔法師
面對 兇悍無血性既怪物
要記得睇時間 回營地補血休息
個人打飛機意見
一. 怪物雜碎們雖然智力低 但統領雜碎的 Boss 智力有返咁上下
尤其接近凌晨時分 佢地會團積按兵不動 或後退作偽防守
作用就係 引你入深 或 令你忘記時間
令你無工具回營地 或 限制左你回營工具 [ 大忌 ]
唯一路線埋伏 大規模圍剿
尤其冒險者手足去新版圖打怪(唔熟地圖)就要更加小心 預多啲時間為妙
再者 冒險者 要提防怪物們既魔眼監視 增加回營工具次數多為妙
二. 冒險者手足 雖然我地最近有 +攻 +速 效果
但都提醒多次
怪物血厚攻高 就算被你捱到佢一擊 到佢第二 第三擊 都會導致你重傷 甚至反被佢捕獲 從而令你暫時死亡 無法繼續冒險打怪
盡可能睇準時機一擊脫離 切勿貪刀 ( 魔法師除外 ) 切記攻略法 最有效 時間 + 團結 + 智力 + Hit and Run
再者 藍/綠怪雜碎 可以唔洗慌 但佢一召喚 黑色精銳大怪 就多加小心 走為上著為妙
黑色精銳大怪 速度高傷害高 仲有手持射擊型武器 或 改良型近戰武器
以我地冒險者暫時裝備敵不過係正常
所以再提醒多次 我地冒險者最有效戰法 就係 時間 + 團結 + 智力 + Hit and Run
算啦 戀權我覺得講得過火 但其他野可唔可以都睇下?
唔好一味屌人講錯果句野先

各位手足留意此人 係地鐵站偷拍手足
https://lih.kg/1418451
大家唔會因爲一個post就盲目唔認同
問題存在就要解決
我地都係比下意見前線既手足
我都係前線 但唔係最前
每一次戰後檢查係必須
不論前線technical strategy定後援文宣
甚至反思成個運動既意義、目的
我地唔係想抹黑前線手足
和理非、勇武都要反省
PS 預左比人講大愛撚
但講出自己諗法都要驚既話
就唔配參加依家運動
樓豬收完個5毫
咁快訓撚左
中前線表示所見的前線都好理性
武力係理性嘅選擇
咪撚再推 屌樓主老母
又嚟攞光環,又嚟切𥱊
少有高質分化po
我就係唔係
但唔想佢咁屌前線
我同意啊 大家有建議咪拎出嚟講囉 但樓主語氣一啲都唔中性 又冇住何實際建議 結果論而言 就係分化左2邊 咁都唔屌得?
就係唔撚割蓆先出post,係割嘅一早del左連登
同意。多謝樓主大膽諫言。
因為人多,所以少不免會喺策略上有唔同意見。但亦因為人多,所以可以全面啲,有多啲角度分析,同有多啲方案俾大家揀。
可惜有時稍為講吓其他角度嘅意見(可能係一啲擔憂/建議),就算已經好小心用字(以免被誤會),但有啲人係唔會睇清楚就屌咗先、話你分化。我想講呢種唔理智嘅屌人行為先真係分化緊黃絲陣營。
真係好灰囉⋯⋯明明係想幫大家,但你講嘅嘢佢未睇清楚,就已經好激動咁屌你。
民意同多角度思考都好重要呀。
依個真,本民前早幾年又係比人屌為打而打
前線係度推一推

之前有post講「你凝視深淵,深淵也在凝視你」
我都好驚會陷入你講嘅情況
而家差唔多晚晚都會審視下自己嘅行為
問下自己有冇任何一件事做錯/衝動咗
其實和理非係咪唔洗訓覺?

宜家幾撚多點?

Robot, never sleep .
我地要贏一場革命 唔係贏一場交
講打交啲狗晚晚都拉40幾個
點解佢都係輸?
因為政府無反思啊

#不割蓆但請批評
#不篤灰但請指正
#不分化但請異議
#各自爬山還請互相溝通
好多謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞