前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
首先要清楚係咪大家都真係做緊一模一樣嘅a先
push
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
旺角行緊去紅磡中途屌啊,個手足一個人行,點冇禮貌 ,我只係想提醒下有禮貌番少少,第一次新手上路就比人屌,佢會好受?
我有出嚟
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
屌你 雨革之後死咗5年仲講雨革做得好
Pish
同埋有呢d分化post去分化前線
證明我地勇武係方向正確
佢哋就係怕先要係咁分化
請善用起底功能
認同 但內文都要睇
其實我想講
就算前線屌人影相,係保緊後排既人

前線巴打一早個個 blockbloc 哂
我地個個每一次出黎
第2朝都係新聞見返自己,有邊個會唔識 blackbloc

至於點解會屌
好多時係因為遠,細聲講根本聽唔到
其實前線好多人都好克制
要更正前線唔係比權力沖昏左頭腦
係比腎上腺素沖昏左頭腦

其實內容冇問題,係個病因指錯方向

簡單講就係機件過熱,需要冷卻
請善用起底功能
多謝夠薑出聲

幫推
請善用起底功能
係 廢青又搞事
前線已經由condom進化到變速龍
請善用起底功能
收撚檔啦泛民 屌你老母 又想做大台拆散場運動呀?你老尾社民連同城寨班網軍咩撚都冇做過又想收割整死場運動呀 食屎啦 一票不投泛民 長毛賊你自己講唔要本土派票架 成班前線打生打死 你班撚樣喺度講呢啲?含撚啦冚家剷
唔中分化計幾時都要記係心度
呢個思想咁危險
無人有權用 索帶索住你
請善用起底功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞