前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
講真對市民口氣可以好d囉
花生友都俾你當差佬咁屌
有改善地方同唔認同係兩回事
今日做法睇落好似有over到
但一睇番舊圖remind自己就覺得對邊係抵。
同埋今日做法激進左咁多好難怪佢地。
琴晚發生左天水圍個女仔單野,周何男仔都會嬲。
其實好多同路人都想提醒前線保持理性姐
大家越理性 對場運動先有多啲優勢
絕對無割嘅意思

利申:放核彈都唔割
清講得好!
仲有,呢個post1個鐘有近萬正皮,會唔會有網軍like上嚟?
自己諗啦!
sor 覆錯
使唔使我用你個template再講一次?

坦白講呢排和理飛已騎劫個運動,林鄭林鄭林鄭下台下台下台,無視勇武同被捕甚至犧牲生命嘅手足既付出

遲早得番你地嗌口號,冇勇武幫你地爭取,你有種咪嗌24小時;冇勇武幫你地擋,你地只係鳩嗚團

利申:冇咁諗過,只係仿作
pish
727已經比你班撚屌害鳩死
p牌就是原罪!
重申 前線做乜都唔會割

依家嘅和理非正正係經歷緊我哋啱啱覺醒嗰種心態
由唔希望見到暴力 到進化做 明白點解要使用更激進手法 甚至認同支持我哋嘅做法

唔同意樓主話沉迷權力乜乜乜
但部分認同前線行動可以有更準確嘅對象同效果
呢班覺醒緊嘅和理非需要見效先會肯定歸邊勇武嘅選擇冇錯
而肯行出嚟嘅更加唔想晩睌睇住手足拉完一個又一個

絕不反對前線現場任何決定
但希望可以一齊理性討論下一波點樣可以做得更好
咁樓主係講得差喎
咁講前線手足好難唔嬲
我都唔係最前嗰班
但我覺得樓主講嘅野係對佢地好唔公道
做乜都唔反對。最緊要不被捕
鬼架, 家陣對勇武有微言喎, D正負評一定係假啦
同意,純粹睇唔過眼樓主貶低和理非
有人真係因為佢個ig/fb張打卡相而入去既話
火水都淋埋添呀
無呢兩樣野就唔會有咁多前線
坐十年架大佬,真係理性到去諗邊個會去打犬放火
未必嘅,場仗打咁耐可能有啲燥底姐
美國唔會幫香港架啦 唔使再簽 無撚用
無端端駛過嘅的士都被阻
負皮我嘅請講講
真心要冷靜下唔係下下直接開人波
問題係有冷氣軍師指手畫腳
你依加唔屌啲軍師 去屌前線
真係痴撚柒線
仲要拎前線同速龍比
邊個係分化撚呀依加?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞