前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
情況已經去到失控地步 有必要停一停
前線最貴能可貴 係果份勇氣同埋臨場既判斷
但成個運動既方向 一定要跟返民意/軍師/宏觀世界睇得足既意見
我都覺有時手足叫人唔好影相語氣好重,有時仲會夾雜粗口,男女都係
咁樣真係會令途人反感
尖沙咀嗰晚試過有手足喝個外國人no photo
佢即刻勁驚,係咁講sorry sorry sorry
大家都係為場運動好,但我覺得可以有禮貌同冷靜少少
正如大師兄講,唔好俾仇恨支配自己。
https://lih.kg/1417694
咪就係你呢啲
永遠唔聽意見
唔岩聽就話人屌前線
唔用腦思考下
蓆就一定唔會割,但要推
我都睇到有啲手足言行開始好似黑警咁
的確要停一停,諗一諗,唔好迷失初心
莫忘初心
尊重前線決定
但認為應該保持理性
反省才有進步
非前線
宜家唔少勇武義士好易屌人,
請緊記 對準政權,態度好啲啦
都係手足

不過其實都見唔少手足態度好好 好溫柔嘅
以理服人又勇武就最叻仔叻女!
Be humble be water
推!
唔知你有冇上過前線
前線勇武面對既係班黑社會出槍、刀
日日面對啲咁既野 有情緒係好正常
如果你見到班兄弟比人斬比人射你唔嬲
好難相信你唔係鬼
Be water and be humble.齊上齊落人多先有著數
我發現有d人係會屈人割蓆
又屈人屌前線
但我真係揾唔到任何一個post係帶風向屌前線
真係唔知發生咩事
應該話要點傾計先唔會比人鬧屌前線?
定係想和理非完全不參與前線活動討論?
如果係咁諗嘅,到底邊個割緊邊個
:你地一定係收咗美國錢先去示威啦!

:收皮啦!袋好你個五毫

利申人財兩失
冷靜啲 連登好多人撐勇武 係嘅
好似選舉咁 連登啲票攞盡晒架啦 和理非都攞埋 咁點攞埋中間派?什至我地認為無撚得救果班藍絲? 係要盤算好多野 係咪唔公道?係!班狗可以做乜都得!但個遊戲就係咁玩 係現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞