前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
你又岩既 你地真係冇割 因為你地係分化撚根本唔撚係同我地同一條線啊我屌你老
洗返佢轉頭 屌你老母
先生你係咪覆錯人 跳哂啵
agger
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

反正比五毛推咗上熱門,無得拉落黎, 睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
好諷刺 希望各位義士 保持冷靜 理性客觀
天琦提醒過我地「認清目標,切勿被仇恨覆蓋理智」
亦講過 民意係重要架
而家我地慢慢變成我地討厭嘅人
人地打甘大篇野你唔該都無,

你仲鬧,鬧咩呢?原因又無,你唔係為件事好咯。同黑警無分別。完全無同理心的狗

支持樓主
發生乜撚野事呀 成萬正評。。。。。
乜撚野貪權呀。。。。
前線手足同你地駁命
叫人唔好影相都只係保障大家嘅安全。。。
依家貪權

屌心很累
係班藍絲係班黑警係班黑社會係班狗官迫前線勇武超進化,面對佢地唔還手?比佢地打呀!送頭呀!
總之核爆都唔割!支持勇武前線!
和理非做番和理非
文宣做番文宣
兄弟爬山
不撒!不散!
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

反正比五毛推咗上熱門,無得拉落黎, 睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
呢個真係事實
大家都係想做好啲 保護大家
出句聲都俾人屌分化 我無嘢講
請善用起底功能

番香討囉
今日係荃灣 一有人屌路人 其他人會既刻叫佢禮貌啲啦
大家互相提點 講多聲唔該 唔好意思真係唔難
請善用起底功能

請善用起底功能

前線真係好享受權力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞