前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
事實就係有冷氣軍師冇料扮四條
19才子叫我地唔好光復香港時代革命
大量p牌分化,口吻多數係我覺得咁搞落去失民意blablabla
而你講嘅前線問題我只見到屌影相

屌p牌係因為狗隻進場連登分化我地
屌冷氣軍師係因為偶然會有好似19才子咁19嘅說話,呢d時候咪冷氣軍師囉,成個香港都叫馬嘅口號轉乜撚?
屌前線嘅我暫時見唔到你講嘅係事實,不過有的話都確實要警醒
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
戀權兩隻字不太合適

因為佢地其實無任何權,無指揮權,無調配資源權。

前線有權呢種假象,怪就怪有班傻鳩日撚日起度講「玩核彈都唔割」以為好幽默,一方面叫人唔好造神(eg鄺,細良),另一方面自己又將前線捧到上天
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能
樓主可能真係咁諗
請善用起底功能
r 撚曬頭
一講真如果係前線真係理撚得你明唔明 提一句就算 仲花時間屌你?
二落雨擔遮都唔明 應該都係新手上路 但又企到咁前線可以比到前線屌 你口中嘅手足都幾勇武
到底你係屌緊前線不禮貌 定係遊行嘅手足不禮貌 不如你攪清楚先
請善用起底功能
請善用起底功能
請善用起底功能
負皮
一日之內多咁撚多分化撚 好撚蠱惑 btw前線幾嬲都好 唔該唔好自爆自己發夢係做咩崗位 你地都知幾多狗係連登mon post架啦
請善用起底功能
唔好阻礙正常討論啦
有五毛大家自己識分 自然會block 上得lihkg都有判斷力 大家都係聰明人
認真討論,全面升級
https://lih.kg/dxtjrT
請善用起底功能
不如快啲堆撚爆佢 玩爛個post好過
我地唔推 班仆街都會推
連仔可唔可以del post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞