前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
絕不割蓆
屌你地喇,話前線暴力,搞分化……
你地係屋企打吓鍵盤,涼吓冷氣,咁又有乜作用呀,剩係識搞分化,和理非左廿幾年喇,你地班香港人得到咩?共產黨當你地臭四咋!

天水圍少女事件,元朗白衫人事件,黑警濫用暴力,求其數都有成百幾件不公平,不道義事件喇,你咁叻唔去追究黑警同政府,你走去追擊幫我地企最前嘅義士!你食屎喇,仆街!

你和理非到何君堯出來跪地道歉,還返個公道比元朗市民,我就由大埔跪出尖沙咀同你地班仆街分化撚道歉!
你地係屋企打吓鍵盤,涼吓冷氣,咁又有乜作用呀,剩係識搞分化,和理非左廿幾年喇,你地班香港人得到咩?共產黨當你地臭四咋!

天水圍少女事件,元朗白衫人事件,黑警濫用暴力,求其數都有成百幾件不公平,不道義事件喇,你咁叻唔去追究黑警同政府,你走去追擊幫我地企最前嘅義士!你食屎喇,仆街!

你和理非到何君堯出來跪地道歉,還返個公道比元朗市民,我就由大埔跪出尖沙咀同你地班仆街分化撚道歉!
推撚爆呢個垃圾分化post
絕不割蓆
屌好難爆 有無多d人幫手天光前推爆

絕不割蓆
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
C餐到,春袋發炎含膿
屌巴打
好想有個bot 推
人手推到何年何月
絕不割蓆
要推到幾多先爆
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
push
絕不割蓆
一本正經喺到胡說八道!核彈都唔割啊

邊個分化五毛撚就春袋發炎含膿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞