前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
唔好再互屌喇有錯大家平心靜氣檢討下啦
okay , 依度差唔多 , 大家已經意識到三毛作怪, 我去推其他POST上熱門洗走佢
比我打埋最後一次 :
-----------------------------------------------------------------------------------
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

反正比五毛推咗上熱門,無得拉落黎, 睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
你哋班死五毛P牌仔全部冚家落地獄 等被天收
咪撚再搞分化 勇武同和理非要齊合作
都戇撚柒鳩!
依家我哋咁樣就叫權力?
樓主食撚咗狗糧?
俾人斬俾人打唔撚洗還咩屌你老母,
還拖就叫戀權?
你個腦未撚發育?
你非前線就咪撚出聲啦,
排9條街都未輪到你。

尊重前線!
勇武和理 唇齒相依 絕不割蓆

記實依點 唔好比有心人挑撥離間
黑社會出到刀斬人,警犬射頭,記住佢地係已經冇人性冇底線
制伏咗黑社會或落單警犬
冇人叫你攞佢命
最低消費應該係打手腳關節令佢強制休養幾個月
而且可順便震懾未出擊嘅土共打手(打手收錢做嘢,知道風險大點都比較少人接)
少一個敵人,手足少一分危機

光復香港,時代革命
sor
表達差
讀書少
我支持佢出去
唔支持佢自殺啊
巴打留返條命見證自己嘅成功呀
sor
同意
話前線有權力果啲真係痴線
人地可能下一秒就比人拉去坐十年
喺監獄享受權力呀
我就一定支持前線
上得去前邊 真係個個都係搵命博
佢地條命自己緊係著緊d
難免有時會緊張小小
做事要快 講野可能粗聲粗氣左d 激動左d
但唔應該因爲咁就屌佢地

有野咪互相提點下 開下反思po
或者幫佢地執下d民意手尾
何況 我仲未睇到有街坊屌玩火
冇㗎喇班玻璃心,
只是叫佢反省也被diu返轉頭,
不肯接受批評,不會反省,只道自己出最多力
叫極佢哋抖,唔好出住,畀和理非主場都唔肯,
話人冷氣軍師,又要人尊重佢
我只見到獨裁、霸道、同殺紅了眼。
勁wo 三更半夜 咁撚多正評 帶咩風呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞