前線勇武義士, 我覺得你地要誠實面對一樣野, 你地係咪開始迷失同享受權力?

5001 回覆
13639 Like 5843 Dislike
唔好講到佢一定唔係屌前線先
黑色五毛警報 此POST為五毛所開,正評數極度奇怪
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

睇你諗點分化諗得快,定我洗板洗得快
著名的 "末村奈富" 亦在其中 <---不停分化的五毛 對勇武割蓆
請善用起底功能

一句講晒:樓主我屌你老母
北角白衫打人呀惡你老母化
係 sor
請善用起底功能

請善用起底功能

邊撚到有割呀
我都覺得話前線迷戀權利過份咗
但係其他位我都有d體會
今日我係金鐘
算中排唔係前線
有前線見到人影相就大大聲屌埋去
我覺得唔係咁好

但我依然覺得前線好型
好佩服佢地
只係有d位可以聽大家講下
請善用起底功能

CLS Post 又分化
前線每個行動都要付出代價 事後極有可能俾人秋後算帳
乜撚嘢以暴易暴 係以武制暴啊 係香港人進化嘅結果
你班友魚革就咁支持 今日打黑社會打警察放火就咁抗拒 不如收山返去行返個二百萬遊行啦
唔通你哋鐘意每個禮拜睇嗰啲類似612義士手無寸鐵俾人打嘅催淚場面先開心? 發神經
請善用起底功能

仲要惡意洗版去推走個 post洗走言論
你就真係on9仔啦 依加出嚟行 有啲企後嘅不知包得幾密實
依加個po係講緊勇武獨裁 你連屌你條友係前線定遊行手足都唔知 就夾硬入數屈前線 你有病啊!?
btw 我同意遊行大家都要有禮貌 你可以就此出去開其他po討論
btw2 你連個po講咩9都唔知就插入嚟講 你一係就低9能 一係就分化撚
點都不割蓆
前線嘅義士用自己的生命 前途 時間 金錢 體力為嘅係咩?
唔通真係你所講嗰啲咁短時間嘅權力?
你真係諗清楚先再講啦
單機啦傻閪
返高登囉
兄弟爬山各自努力 共勉之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞